|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
![]() ![]() ![]() |
Davudi ![]() |
Gönderme: 6 11 2009, 20:27
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 65 Katılım: 6-01 08 Üye No: 458 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Politik Görüş: Apolitik Uyarı: (0%) ![]() |
atatürk ve küçük abdurrahim
![]() ![]() Mustafa Kemal Atatürk'ün özel hayatında önemli bir yer teşkil eden, manevi evlatları arasında belki de en önemlilerinden biri olan Abdurrahim Tuncak.Zübeyde Hanım'ın koynunda büyüyen Tuncak, sadece Mustafa Kemal'in degil Zübeyde Hanım'ın ve Makbule Hanım'ın da hayatında önemli bir yer almıştır. Bunu daha iyi anlayabilmek için Dr. Behçet Uz'un agzından çözülmüş bant kayıtlarına göre, son günlerinde Zübeyde Hanımla arasında geçen olayı şöyle anlatmakta fayda vardir; DEVAMI http://www.ataturkinkilaplari.com/ak/37/ab...-evlatligi.html bu yazı , güya atatürkçü olupta gercekteyse buz gibi kürt düşmanı olanlara ve onlara (gavura kızıp oruc bozma misali) aldanıp atatürk düşmanı kesilen kürt kardeşlerimedir.son zamanlarda ceşitli sitelerde atatürk aleyhine yazılar okudum ve cok üzüldüm ,bundan dolayıda bu yazıyı ekleme ihtiyacı duydum. gönül isterdiki yüce atatürk 2000'li yılların rahat sartlarına göre değilde 1910'lu ve 20'li yılların tehlikeli zor sartlarına göre değerlendirilseydi. -------------------- |
![]() |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.0225 13 queries used GZIP Açık |