|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (2) 1 [2] ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
mercek ![]() |
Gönderme: 23 06 2009, 22:35
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: YASAKLI Mesaj: 1775 Katılım: 13-10 07 Üye No: 269 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (10%) ![]() |
Bikinili sıkmabaş fotoğrafı çekmek nasip olacak mı acaba bana
-------------------- Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır; ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise, kesinliklere ulaşır.
- Bacon, Öğrenmenin İlerleyişi (Sorgunun üzerinde durursanız gerçekler ayağınıza gelecektir) Mercek |
barısarock ![]() |
Gönderme: 15 10 2009, 11:46
|
|
Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 24 Katılım: 7-08 07 Üye No: 115 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
Bir insanın kıyafet bazında hem modern olması hem muhafazakar olması çelişkidir. Hem tanga giy hem türban tak hem de onu teşhir et salaklık.
Peki neden salaklık? Bir insanın normalde ne giydiği ne giymediği bizi ilgilendirmez ama sen hem türban takıyorsan amacın nedir gizlenmek hem de tanga giyip bilerek frikik veriyorsan ilk amacınla çelişir birincisi gizlenme isteği diğeri ise teşhir etme isteği. İkisi bir arada kıyafeti giyme amacına tersdir bu anlamda çe-liş-ki-dir. -------------------- Anlamak yok çocuğum anlıyor gibi görünmek var, anlıyor gibi görünmek...
|
Luna ![]() |
Gönderme: 22 10 2009, 18:09
|
||
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 207 Katılım: 20-05 09 Üye No: 1684 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Deist Politik Görüş: Milliyetçi Uyarı: (0%) ![]() |
aslında hal şöyledir türban= aile zoruyla takılıyor, muhafazakar olmak zorundA tanga=kendi isteyerek beğenerek giyiniyor yani yaşamak zorunda kaldığı hayat tarzı ile kendi asıl istediği hayat tarzı burda çeliyor.., sanırım onlarda bunun farkında.. ama elden gelen bişey olmuyor bazende... türban takmak bazen dayak yemekten iyidir -------------------- karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...
Aptalca sorular sorun. Eğer sormazsanız, aptal kalmaya devam edersiniz... |
||
Ferah ![]() |
Gönderme: 7 11 2009, 15:19
|
|
Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 36 Katılım: 26-09 09 Üye No: 2036 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Apolitik Uyarı: (0%) ![]() |
Giyebilir. Evinde giyebilir. Dışarıdada giyebilir belli olmadığı sürece ne renk ne çeşit giydiğinin bi önemi yok.
Türbanlı insan seksi iç çamaşırı giyemez diyen kişiler öncelikle kendi insani ihtiyaçlarına baksınlar. Akabinde. Tek türbanlı bunu yaptı diye hepsini aynı kefeye koymak nasıl bir insanlıktır bunuda tartışalım hadi |
Sayfa: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.1759 12 queries used GZIP Açık |