Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder

Sayfa: (2) [1] 2  ( İlk okunmamış iletiye git ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Tesettürlü Kadın G-String Giyer mi?
CultureClub Offline
Gönderme: 10 08 2007, 08:31
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

Grup: Forum Sorumlusu
Üye No: 1

Ülke: Türkiye
Aklen-Fikren: Ateist
Politik Görüş: Sosyal demokrat

Uyarı: (0%) -----

Tesettür içine g-string giyilir mi

Fatma AKSU/İSTANBUL

"Tesettürlü kadın g-string giyer mi?" sorusu, İslami kesimden köşe yazarları arasında son günlerin en hararetli tartışmalarına sahne oluyor. İlhami Atmaca’nın "G-string’in amacı, kadına her an cinselliği düşündürmektir" görüşüne, iki kadın yazar nesaket çağrısı ve bir soruyla yanıt verdiler: Nereden biliyorsunuz?

Gerçek Hayat Dergisi Yazarı Dergisi yazarı Halime Kökçe
Dini bütün bir erkek bu nazik bilgiye ulaşamaz

"Tesettürlülerin de g-string giymeleri çok nazik bilgidir..."

Renkli Dergisi yazarı Nigar Tuğsuz
Örnek seçerken biraz nezaket ve düşünce lütfen

"Mahremiyete dil uzatmak sizi ünlü, okurunuzu adam yapmaz."
Renkli Dergisi yazarı İlhami Atmaca

G-string giyen her ortamda seks düşünür

"Bu model, haz noktalarına baskı uygulayarak uyarır..."

İSLAMİ kesime yönelik medya organlarında, "Tesettürlü kadın g-string giyer mi?" tartışması sürüyor. Renkli Dergisi yazarı İlhami Atmaca, derginin 11. sayısında "Laislamizm ya da Ahlaksız Dindarlık" başlıklı yazısında, uzun uzun g-string giymenin sağlayacağı cinsel motivasyondan söz edip, lafı tesettürlü kadınlara getirince şimşekleri üzerine çekti. G-stringi, "Bir ahlaksızlaştırma aracı olarak" gösteren Atmaca’nın, "G-string giymiş tesettürlü genç kızlar, artık dini bütün Müslüman genç kızlar ve kadınlar olmaktan başka bir şeydir" sözleri, derginin kadın okurlarıyla, islami kadın yazarların tepkisine yol açtı.

İÇ ÇAMAŞIRI DÜKKANLARINDA ARAŞTIRMA MI YAPTINIZ?

Gerçek Hayat Dergisi Yazı İşleri Müdürü ve yazarı Halime Kökçe, okuduklarına inanamadığını söylerken, meslektaşına köşesinden sert çıktı. Kökçe, şu ifadeleri kullandı: "Tesettürlü kadınların da g-string giydikleri bilgisi çok ’nazik’ bir bilgidir ve böyle bir bilgiye "dini bütün bir Müslüman erkeğin" ulaşması pek mümkün değildir." Gökçe, edep sınırlarını aştığını ileri sürdüğü Atmaca’ya, yazısında şu soruları yöneltti: "Bu bilgiye nereden ulaştınız? Nasıl? İç çamaşırı satan dükkanlarda alış veriş yapan kadınların profilleri hakkında bir araştırma mı yürüttünüz?"

TESETTÜRLÜ KADINLAR HER MESELEYE KONU EDİLMEMELİ

İlhami Atmaca’yla bir tepki de, aynı dergide yazan Nigar Tuğsuz’dan geldi. Tuğsuz, saçlarını örten kadınların her meseleye konu edilmesine tepki göstererek, şunları yazdı: "Mahremiyete dil uzatmak ne sizi meşhur yapar ne de hitap ettiğiniz topluluğu adam eder. Örnekleri seçerken biraz düşünce, nezaket ve titizlik lütfen." Atmaca ise, "Reklamcıların modern iletişim araçlarıyla Laislamizmi (Ahlaksız Dindarlık), Müslümanların dünyasına sızma noktasına getirdiğine dikkat çekmek istediğini" dile getiren Atmaca, yazısında verdiği örnekle ilgili kendisini eleştirenleri, "İşaret edilen yere değil, işaret parmağına bakmakla" suçladı.

HATIRI SAYILIR MİKTARDA TESETTÜRLÜ TERCİH EDİYOR

İlhami Atmaca, yazısında özetle şu ifadelere yer verdi: "Bu modelin özelliği, kadının haz noktalarına baskı uygulayarak sürekli uyarılmasını sağlaması. G-String, onu kullanan kadına gün boyu her ortamda seksi düşündürmekte ve sekse hazır tutmaktadır. ’Eee ne var bunda’ dediğinizde, g-string tercih edenler arasında tesettürlü genç kızlar ve kadınların da hatırı sayılır miktarda olduğunu söylersem sanırım durum bir hayli nazikleşir. G-string giymiş tesettürlü genç kızlar sıradan bir tesettürlü olarak görünmelerine rağmen, aslında cinsel dürtüleri sürekli uyarılan kadınlıklarıyla hakikatte dini bütün Müslüman genç kızlar ve kadınlar olmaktan başka bir şeydirler. G-string giymiş Katolik, Budist ve Müslüman kadının sosyal realitesi ve hissediş biçimleri ve ihtiyaçları aynileşecektir. Ne kadar farklı görünürlerse görünsünler aynı duyguların ahlaksızca esiri olacaklardır."

ÇARŞAFLISI DA ALIYOR

Fatih’in en ünlü iç kadın giyim mağazası ADA İç Giyim Çeyiz’in satış sorumlusu Emine Özkan, tesettürlü, hatta çarşaflı kadınların bile kendilerinden g-string satın aldıklarını söylerken, "Açığı, kapalısı, çarşaflısı da giyiyor. Yatak odası herkesin özeli. Bu bir iç giyim, açık ya da kapalı buna kimse karışamaz. İsteyen istediğini giyer" dedi.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/7060357....id=180&a=862602

Resim Eki
Resim Eki

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
gün-izi Offline
Gönderme: 17 01 2008, 18:34
Quote Post

Yoğun Katılımcı

Grup: Members
Üye No: 318

Aklen-Fikren: Size ne?

Seneler önce iç çamaşırıda satan bir tuhafiye dükkanına işim düşmüştü.Orada o kadar uç modeller vardı ki ; dayanamadım ve sordum kadına" bunları alan var mı?" diye.Verdiği cevap bugün gibi aklımda.

--İnanmazsınız belki ama ençok başörtülü ve çarşaflı kadınlar alıyor bunları.
G-string gördüklerimin yanında nenemin iç çamaşırı gibi kalır.

--------------------
Boş inançlar cılız akıllıların dinleridir BURKE
PM
Ahmet7 Offline
Gönderme: 17 01 2008, 19:08
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 24

Aklen-Fikren: İnançlı

Aileiçi kıyafetlerden size ne ?..Kadın kocasının huzurunda istediğini giyer...
PMEmail Poster
HaNNibal Offline
Gönderme: 18 01 2008, 13:05
Quote Post
Balloon Hunter Champion!
1-i Champion!
Pong Champion!
Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion!
501 Darts Champion!

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Üye No: 175

Ülke: Uganda

benim tanıdığım iç çamaşır satan biri var. dedim bu g-string leri niye getiriyorsunuz kim alır. diyoki türbanlı çarşaflı hepsi alıyor.

--------------------
"ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
PMEmail Poster
Freddie Offline
Gönderme: 18 01 2008, 19:41
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 186

Politik Görüş: Komünist

Vay be g-string ha! Tevekkeli bunlar örtümü çıkarmam diye tutturuyor, eee altından g-string çıkacak tabi! İşte türbanın örttüğü gerçek: g-string!!!

biggrin.gif emo-3.gif biggrin.gif emo-3.gif

--------------------
''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot
PMEmail Poster
Ahmet7 Offline
Gönderme: 19 01 2008, 00:55
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Müslüman kadınlar alır , sadece kocası görecek , aile içi işler bunlar
PMEmail Poster
The Mockingbird Offline
Gönderme: 19 01 2008, 07:30
Quote Post
Lunar Command Champion!
Collapse Champion!
O My Head Champion!
The Viking Champion!

Bu forumu sevdim

Üye No: 446

Ahmet7, üstte bi resim var birisi etek giymiş. G-string mi var eteğinin altında yoksa bana mı öyle geliyor?

Eğer giymişse ve ben bunu buradan görebiliyorsam(Açıkca belli giydiği), senin söylemine göre o benim karım.

İnsanların giyimlerine karışmam. Yasalara aykırı olmadığı müddetçe giyinsinler istedikleri gibi.

İsterlerse eteklerinin üstüne bile G-String giysinler. Beni ilgilendirmez.

Fakat olayı böyle yorumlarsan o zaman hadi ordan derim.

--------------------

I will not fall,
I will stand tall,
Feels like no one could beat me.

user posted image
PMEmail Poster
Ahmet7 Offline
Gönderme: 19 01 2008, 18:52
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Bir kadın , o şekilde giyiniyorsa kendi ayıbıdır. Resime dikkatli bakmadım, görülsün veya görülmesin, bu konunun tartışılması bile abes.

Olayı yorumlamamda ne varmış
PMEmail Poster
HaNNibal Offline
Gönderme: 19 01 2008, 19:11
Quote Post
Balloon Hunter Champion!
1-i Champion!
Pong Champion!
501 Darts Champion!

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

yani bana kalsa isteyenin sokakata çıplakda gezebilmesi gerekiyor o ayrıda. bu durumda bir çelişki yok mu ?

--------------------
"ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
PMEmail Poster
Maracuja Offline
Gönderme: 20 01 2008, 04:28
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
**

Üye No: 338

Aklen-Fikren: Hiçbiri

Ehh yeter artık be nedir bu erkeklerin kadın üzerinden fikir beyan etme zırvaları? Yok mu ya bunların başka işi? Türban da takarız çıplak da gezeriz g- string de paçalı don da giyeriz. Ben dinsizim orası ayrı fakat bıktım bıktım bıktım. Ben erkeğin ağzına laf olmayı reddediyorum. Artık erkeklerin giydiği donlardan kafalarına taktığı takkelerden bahsedelim. Misal dine inançlı kardeşlerimiz( bu forumu kastetmiyorum inanan bütün herkesten bahsediyorum) yok kocasının yanında giyer orda giyer şurda giyer burda giyemez der. Ulan kimse de benim kocamın nasl giyinmesini istediğimi sormuyor. E balık baştan kokmuş kadına fikrini soran yok ki. Kadın da ne be insan mı fikri olsun, işte ne yapar kadın dediğin, yemek yapar işve cilve yapar, sevişir falan filan. Düşünmek mi? Aborouuu Tövbe haşa! Susun! Yanarsınız valla (!!!) Haa naçizane haddim olmayarak(!!!!) düşünen bir bayanım. Erkeğin nefsi beşbinmiş kadınınki beşmiş gibi arap zırvaları umrumda bile değil. Bayanların da kendine göre hoş ve çekici bulma ölçüleri var ve ben de eşimi diğer bayanların görmesini istemiyorum ee ne yapalım? Haydi bayanlar hoouupp toplanın sevgilierimizin eşlerimizin nerelerinin görünmesini istemediğimize dair bir karar verelim. Misal kıçından yukarı olan zinetlerini(!!) açmasınlar. Kendiliğinden görünenler müstesna (burası da kıçından aşağısı oluyor yani serbest ordan aşağısı!) Neymiş kadın kıyafeti üzerinden siyaset yapmak görsün bu az gelişmişler. Ne o zoruna mı gitti düşünmeyen bayanın bencil düşünen (!!) kocası?!!
PM
sıfır Offline
Gönderme: 20 01 2008, 20:11
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 400

Aklen-Fikren: Hiçbiri

hiç öyle bir çabam olmadı...ne giyime dair ne de beğenilmeye dair...aklım almıyor.bir insan dış giyimnde ne ise iç giyimnde de odur bence...çok üzgünüm çok özel olacak ama...açıklamamak çıldırtabilir beni..ne diye giyilir bunlar?kendine güven mi getirir?güveni tam olan kimse bunları giyerek güvenmez ki kendine...bir seyi çok baskılarsan kendinde dönüp dolaşacağın yer yine orası olur.cinselliği baskıla..düşündüğün tek şey o olur.sağlıklı nitelikli ve kendini aşan insanlara ihtiyacımız var...
PMEmail Poster
HaNNibal Offline
Gönderme: 21 01 2008, 14:12
Quote Post
Balloon Hunter Champion!
1-i Champion!
Pong Champion!
501 Darts Champion!

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

QUOTE (sıfır @ 20 01 2008, 18:01)
bir seyi çok baskılarsan kendinde dönüp dolaşacağın yer yine orası olur.cinselliği baskıla..düşündüğün tek şey o olur.sağlıklı nitelikli ve kendini aşan insanlara ihtiyacımız var...

emo-3.gif emo-3.gif emo-3.gif

--------------------
PMEmail Poster
offfff Offline
Gönderme: 22 01 2008, 22:28
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 498

yani kadının dış giysisi bitti bide içinemi dadandınız utanın be bunlar konuşulacak konumu
PMEmail Poster
babamurat Offline
Gönderme: 6 03 2008, 02:32
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 676

a one öyle ya inanın yeni öye oldum ilk defa kapalı bir kızda gördüm içi görünenini hayret ya neler varmış
PMEmail Poster
ikona Offline
Gönderme: 28 02 2009, 10:35
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 335

Ülke: Chile

Sorum şu: Panter başörtülü genç kadın "muhafazakár" olabilir mi? Yoksa o "modern" midir?

http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/11103666.asp?yazarid=93

--------------------
PMEmail Poster
phsycopath Offline
Gönderme: 28 02 2009, 15:22
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 885

Politik Görüş: Sosyalist

İçimi nasılsa kimse görmüyor hesabı giyiyor işte. Ne farkeder dışı kapalı içi açık. İçi ona kalmış içinden bize ne içini o ve kocası görüyor biz değil. Ama dıştan kapalı. Sorun nerde ?
PMUsers Website
phsycopath Offline
Gönderme: 28 02 2009, 15:28
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Ama onu giyip sonra dar bişi giyerse yani içini dışına çıkaran kıyafetlerle milleti tahrik ederse defolsun gitsin o hatun. Müslümanmış bide...
PMUsers Website
ikona Offline
Gönderme: 28 02 2009, 21:19
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 335

Ülke: Chile

QUOTE (ikona @ 28 02 2009, 08:25)
Sorum şu: Panter başörtülü genç kadın "muhafazakár" olabilir mi? Yoksa o "modern" midir?

Panter desenlerden yapılmış türban desenleri ve kıyafetler..

Kısacası seks,topluma açık

--------------------
PMEmail Poster
phsycopath Offline
Gönderme: 28 02 2009, 21:20
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

QUOTE (ikona @ 28 02 2009, 20:09)
QUOTE (ikona @ 28 02 2009, 08:25)

Panter desenlerden yapılmış türban desenleri ve kıyafetler..

Kısacası seks,topluma açık

Wow sexy türbanlı diyorsun yani. Hiç görmedim ama öyle takan türbanlıyı bizim müslüman insanlar görse taşlarlardı eminim smile.gif
PMUsers Website
CultureClub Offline
Gönderme: 28 02 2009, 21:27
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

user posted image

Siz de başlığı okuma,göreme özürlüsünüz galiba emo-3.gif

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
phsycopath Offline
Gönderme: 28 02 2009, 22:00
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

QUOTE (CultureClub @ 28 02 2009, 20:17)
user posted image

Siz de başlığı okuma,göreme özürlüsünüz galiba emo-3.gif

Giydiği meydanda hatunun. biggrin.gif Umuma açık bir şekilde hiç takmadan yürüyor. biggrin.gif
PMUsers Website
CultureClub Offline
Gönderme: 21 03 2009, 02:10
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

Hercai adlı Nurcu için güncelleme..

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
manmadegod Offline
Gönderme: 17 04 2009, 04:38
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
**

Üye No: 1573

ya günlük yasamda su "tantü"(TAngaTÜrban)leri görmeyi cok istiyordum. kendileri öyle bir sey olmadıgını ve bunun 5memeli inek görmeye esdeger bir durum gibi karsılanacagını iddia ediyorlardır herhalde. Sevinerek söylüyorum ki (üzülerek yazılması gerekir aslında bu cümlelerde ama carsaflının fantezisine ne üzüleyim laugh.gif laugh.gif laugh.gif ) gayet de 4memeli inek görmeye esdeger. duydugum ya da fotografını gördügüm bir olay degil, 2.5 metre önümde gerceklesti bu olay 6 Şubat 2009 günü saat 10.00 sularında. Iran Airlines gişesinde check-in yaptıran biri erkek biri bayan iki iranlıdan bayan olanı biletini yere düşürdü ve almak için eğildi... Ne yalan söyleyeyim rengi cok güzeldi camasırın böyle biraz turkuaz biraz yeşil bir renkti ama iyi bir "g-string" idi iranlı türbanlı müslüman iç kısımın hakkını vermiş galiba emo-happy0194.gif

bir de su sacma acıklamayı kesin artık ya sıkısınca hep aynı zırva "kocası için belki kardeşim". utanmaz herifler o giyince kocasına oluyor da bası acık biri giyince size kendini sunmak için yol mu arıyor? ahlaksız, yobaz, uçkur düşkünleri! Gidin beyninizi yıkatın iğrenç insanlar!!!
PMEmail Poster
crossfox Offline
Gönderme: 21 04 2009, 19:25
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 1586

Politik Görüş: Komünist

kocası dert etmiyorsa -varsa, görenler için de sorun değilse; bize ne?
PMEmail Poster
katliwacip Offline
Gönderme: 3 05 2009, 13:51
Quote Post

Yoğun Katılımcı

Üye No: 1616

Aklen-Fikren: Dindar
Politik Görüş: Milliyetçi

"ateist kadın uzun don giyer mi?" kadar saçma bir soru. sanane kardeşim kadın istediğini giyer. yok böyle örtünücekse şurasını da böyle kapamalı yok burdan açıyosa öbür tarafını da böyle açmalı falan. arkadaşım sanane isterse üstüne burka giyer altına bikini. allah allah ya.
ayrıca hayat kadınları halkın içinde veya ailelerin oturduğu yerlerde oturuyolarsa fark edilmemek için türban takıyorlar. bunu da göz önüne alırsanız bazı sorularınızın cevabını bulursunuz.

--------------------
Şüphesiz Allah adaleti, ihsanı, yakınları gözetmeyi emreder. Çirkin işleri, kötülüğü ve azgınlığı yasaklar. O, düşünüp, tutasınız diye size öğüt verir. (nahl suresi-90)
PMEmail Poster
7september Offline
Gönderme: 3 05 2009, 21:04
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 1541

QUOTE (katliwacip @ 3 05 2009, 12:41)
"ateist kadın uzun don giyer mi?" kadar saçma bir soru. sanane kardeşim kadın istediğini giyer. yok böyle örtünücekse şurasını da böyle kapamalı yok burdan açıyosa öbür tarafını da böyle açmalı falan. arkadaşım sanane isterse üstüne burka giyer altına bikini. allah allah ya.
ayrıca hayat kadınları halkın içinde veya ailelerin oturduğu yerlerde oturuyolarsa fark edilmemek için türban takıyorlar. bunu da göz önüne alırsanız bazı sorularınızın cevabını bulursunuz.

Ateist kadın paçalı, puantiyeli don giyer emo-tongue2.gif

İstediklerini giysinler, bize ne zaten? İç çamaşırlarını görmek isteyen yok + rahatsız edici...Konu şu ki; saçlarını kapatmak için dakikalarca uğraşıp, kafalarından 40 toplu iğne çıkarken, kıçlarına neden aynı özeni göstermezler? Teşhircilik yaptıkları! Böyle dolaşacaklarına, çıplak dolaşsınlar, daha az ilgi çekerler. Düşünce olarak farklı olup, davranışta farklı olmak bir rahatsızlıktır.

Ne alaka hayat kadınının türban takmasıyla? O farkedilmemek içinmiş emo-laughing021.gif
Hayat kadınlığı haricinde, toplumda başka bir yüzü, başka bir rolü vardır. Saklanıyordur. Bilemem.

Farkedilmemeyi istemek başka, dikkat çekmeyi amaçlamak, ben buradayım demek başka. Bak bak zıt

Olmamış, basmamış nowink.gif

--------------------
'Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.'' M. Kemal Atatürk
PM
katliwacip Offline
Gönderme: 4 05 2009, 00:41
Quote Post

Yoğun Katılımcı

hayat kadınlarının genellikle türban takmasını(toplumda yaptıkları işi saklamak için) örnek gösterdim ve sonuna da dedim ki belki bazı soruların cevabını buradan bulabilirsiniz. biraz üstü kapalı anlattığım için özür dilerim anlamaman normal. yukarılarda bazı iletilerde bu seksi iç çamaşırlarını en çok türbanlıların kullandığına dair yazılar vardı da hani en çok onlar kullansa noolcaksa, neyse. onlara cevaben yazmıştım onu. senin yazdıklarınla bi alakası yok.

--------------------
Şüphesiz Allah adaleti, ihsanı, yakınları gözetmeyi emreder. Çirkin işleri, kötülüğü ve azgınlığı yasaklar. O, düşünüp, tutasınız diye size öğüt verir. (nahl suresi-90)
PMEmail Poster
7september Offline
Gönderme: 4 05 2009, 19:12
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Akıl ßik değil ki, millete sokasın. Hakılısınız, normal! Her şey çooook normal. Yazıların, fikirlerin alakasız olması da sevindirici...Konu da giymeleri, giymemeleri değil, nasıl giydikleri olsa gerek. İsterlerse hiç giymesinler. Bana ne! So what?

--------------------
'Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz.'' M. Kemal Atatürk
PM
katliwacip Offline
Gönderme: 5 05 2009, 00:54
Quote Post

Yoğun Katılımcı

adamın foruma alakasız şeyler yazarak türbanlıları kötülemesi normal ama ben ona cevap yazınca anormalim di mi?
sizin bu egonuz nerden nereye kadar acaba bi söylesenize bana? başı sonu belli mi? konu "tesettürlü kadın seksi iç çamaşırı giyer mi" ben sana hatırlatıyım. konuyu açıp 50 tane yorum yapmışsınız, ama sıkışınca bizi ilgilendirmez diyosunuz.
şimdi lafı çarpıtırsınız diye ilk söylediğimi gene söyliyim bu soru "ateist kadın uzun don giyer mi" sorusu kadar saçmadır. yok zaten bu tür şeyleri özellikle türbanlılar giyermiş falan safsatalarını bırakın. tartışmanın bile keyiflisi gerek.

--------------------
PMEmail Poster
7september Offline
Gönderme: 5 05 2009, 12:26
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Madem keyifsiz, tartışmayın o halde... Zorla yazıyor sanki!

--------------------
PM
CultureClub Offline
Gönderme: 5 05 2009, 15:13
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

Tartışma islami kesim arasında geçiyor,ilk yazıya dikkat smile.gif

İnsanların yatak odalarına bile karışır İslam...o halde ne giyip ne giyemeyeceğine de karışması normaldir..

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
Luna Offline
Gönderme: 21 05 2009, 12:12
Quote Post

Bu forumu sevdim

Üye No: 1684

Aklen-Fikren: Deist

ya bu tarz konulara takılmamak gerek...
inanın iranda veya zengin arap ülkelerindeki hatunlar dışarda kara çarşafla dolaşırken, evde bikiniyle dolaşıyorlarmış ama o biçim yani.
bi bayan kapalı diye, onu bi halt bilmiyor zannetmek, safca olur.
evet kapalılarda giyer, çnkü bilirlerki erkeklerin hoşuna gider bu tarz iç çamaşırları. zaten islamda: "dışarda kapan ama içerde kocanı elde tutmak için binbir takla at" der.
bu yukardaki bayanın iççamaşırının gözükdüğünden habri olduğunu sanmıyorum.
ha şuda vrki bazı kapalılar dar kot giyierler hatta kiminin g-stringide görünür.
ben bu tarz hatunlarında inandıklarını sanmıyorum. toplumsal, ailesel baskı var üzerlerinde, aslında onlarda durumlarından pek memnun değildirler ama küçüklükten beri kapatılan bi kız, yaşı ilerleyince, kendisi islamı benimsemese bile, sevmese, inanmasa bile, AÇILAMAZ çnkü "kötü kız damgası" yemekten korkar.
benim bir arkadaş vardı, hala aklımdan çıkmadı.
mesela o kız ailesi tarafından çok dindar bişekilde yetiştirilmişti, hatta adı bile hanife'ydi yani islam dinine sımsıkı bağlı anlamını taşır. kız kuranı çok iyi okurdu , namazını kılardı vs yani çok bağlıydı islama...
ama sonra benle tartışmalardan sonra oda araştırmıştı, dini sorgulamış vs ve bi müddet sonra artık inanmadığını söylüyordu yani ateist olmuştu. evliydi bunu kocasından bile saklıyordu.
ama hala kapalıydı. dedim niye halen kapalısın, açıl artık.
kızsa açılamayacağını söyledi, çnki alesinden reddedilmekten korktuğunu, toplum tarafından da "bu kız yoldan çıktı", sapıttı, kötü kız oldu damgası yemekten korktuğu için açılamayacağını, bunu başka bi şehre taşınırsa ancak yapabileceğini söylemişti. kocası ise benim bir şerefim var, açılamazsın demiş. yani inancından dolayı değil de, "millet ne der" korkusundan açılamadı. en sonda bu dalga konusu olan ve çelişkili bulduğunuz hatunlar gbi giyinmeye başlamıştı.
yani kot ve başörtüsünü birarada kullanmaya başlamıştı.
oyüzden bu kızların üzerine bukadar varılması pek doğru değil bence.

--------------------
karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...

Aptalca sorular sorun. Eğer sormazsanız, aptal kalmaya devam edersiniz...
PMEmail Poster
CultureClub Offline
Gönderme: 12 06 2009, 22:21
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

“Kırsal bölgede paldır küldür yaşanıyor. Bir ön evresi yok, flört yok. Şu yok, bu yok. Kasabada iyici kapalı… Kapalı, kapalı… Ne kadar sıkarsan o kadar patladığı için... Bu sefer en ummadığın o başı sıkma hanım birden bire, koca çıkıyor eve sütçüyü alıyor falan. Böyle bir şey yaşanıyor”

http://www.habervaktim.com/haber/75600/pos...dal_sozler.html

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
mercek Offline
Gönderme: 15 06 2009, 00:19
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Grup: YASAKLI
Üye No: 269

Uyarı: (10%) X----

kapalıda mantık arama
kapalıda adalet arama
mantığı olsa peygamberinin kendisini ezmeye çalıştığını farkederdi öyle mİ? evet öyle!

--------------------
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır; ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise, kesinliklere ulaşır.

- Bacon, Öğrenmenin İlerleyişi

(Sorgunun üzerinde durursanız gerçekler ayağınıza gelecektir) Mercek
PMEmail Poster
Luna Offline
Gönderme: 15 06 2009, 14:07
Quote Post

Bu forumu sevdim

ya belki farkediyordur ama elinden gelen bişey yoktur oda inamış gbi görünmek zorundadır mercek...
ne var bunda yahu...
belki peygambere inanmıyordur, islama inanmıyordur ve haklarının aslında ezilmek istendiğinin farkındadır ama çevresine karşı dindarmış gbi görünmek zorundadır...
böyle olanlarda var yahu..
en güzel örneği kendimden verebilirim yani smile.gif
belki ilerde kapanmam bile gerekecek...
ama aileme çevreme "ben inanmıyorum" diyemem...
bunu söylemek için, cesaret ister... cahil cesareti ister...
eğer ömür boyu reddedilmeyi ve yanlızlığı göze alabiliyorsan söylersin,
çoğuda malesef bunu göze alamaz...
ben gbi..

--------------------

PMEmail Poster
mercek Offline
Gönderme: 15 06 2009, 14:58
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Gerektiğinde acı ilacı içmek gerekmiyor mu? Dava için yalnız kalınamaz mı?
Örtüneceksen lütfen sıkmabaş olma arkadaşım. emo-tongue2.gif

--------------------
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır; ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise, kesinliklere ulaşır.

PMEmail Poster
Luna Offline
Gönderme: 16 06 2009, 14:19
Quote Post

Bu forumu sevdim

olur canım merak etme sıkmabaş olmam..

kara peçeli kara çarşaflı bir hatun olurum sırf senin hatrına biggrin.gif

ayıp ettin senimi kırcam laugh.gif
şaka bi yana direncem dierenbildiğim kadar ama sonu nasıl olur bilemem blink.gif

NOT:
neden sıkmabaş olma diyorsunki? kara çarşafdan daha iyi değilmi ya o ?

--------------------

PMEmail Poster
mercek Offline
Gönderme: 16 06 2009, 20:15
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Sıkmabaş kültürü yakışmaz sana, kendini aşman gerekir...
ne kara çarşaf ne türban at çöpe hepsini.

--------------------

PMEmail Poster
Dengesiz Offline
Gönderme: 22 06 2009, 17:01
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
Group Icon
**

Üye No: 1780

Politik Görüş: Kapitalist

yakında bikinide giyerler emo-tongue2.gif
PMEmail Poster
katil_peygamberler Offline
Gönderme: 22 06 2009, 17:17
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 1604

Politik Görüş: Diğer

QUOTE (Dengesiz @ 22 06 2009, 14:51)
yakında bikinide giyerler emo-tongue2.gif

Başları kapalı olmak şartıyla biggrin.gif

--------------------

PM
0 Kullanıcı bu konuyu okuyor (0 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Topic OptionsSayfa: (2) [1] 2  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Lo-Fi Version
   Script Execution time: 0.2810    13 queries used    GZIP Açık
Son işlem tarihin: 23 11 2009, 05:34