|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (2) 1 [2] ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 18 05 2009, 17:29
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14988 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Fotoğraflar o çocuklarında karın ağrısı yapmış galiba?
Neden kendi görüntünüzden korkuyorsunuz ki? Burdakiler sizsiniz.. -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 16 06 2009, 17:38
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14988 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
..
-------------------- |
Horakti ![]() |
Gönderme: 1 11 2009, 14:37
|
|
Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 15 Katılım: 11-09 09 Üye No: 1985 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Politik Görüş: Milliyetçi Uyarı: (0%) ![]() |
iplikler pazara çıkınca çirkefleşmeleri normal gerçekten kimmiş bu avukat merak ettim ayrıca cok hırlaşmamak en iyisi bilyosunuz bu ülkede dine hakaret etmek gibi anlamsızca şeylere provakasyon diyip üstünüze köpeklerini salan cemaatler çok...
ama sanırsam cultureclub en fazla siteni engellerler ondada zaten herkez bişekilde girerxD yoksa yapacakları pek bişey yok |
Sayfa: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.1503 13 queries used GZIP Açık |