|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (2) [1] 2 ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 9 04 2008, 16:31
|
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
ben galatasaraylıyım ölümüne ultraslan.
-------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
eRİC_tHE_kİNG ![]() |
Gönderilme Tarihi 9 04 2008, 17:44
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 537 Katılım: 28-11 07 Üye No: 361 Ülke: Zimbabwe Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
Fanatiği olduğum takım : Fenerbahçe
Fanatiği olduğum 2 nci takım : Zeytinburnu FC Sempati duyduğum takım : Manchester United -------------------- ![]() |
The Mockingbird ![]() |
Gönderilme Tarihi 9 04 2008, 17:52
|
Lunar Command Champion! Collapse Champion! O My Head Champion! The Viking Champion!![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 238 Katılım: 31-12 07 Üye No: 446 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Sonsuza dek Fenerbahçem
GFB ![]() -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderilme Tarihi 9 04 2008, 18:19
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14964 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Ben kendim ekip kendim biçiyorum
http://fikirsel.ipbfree.com/index.php?showtopic=3987 http://fikirsel.ipbfree.com/index.php?showtopic=3983 Başkalarının oynayıp oynayamadıklarından bana ne? ben kendime bakarım -------------------- |
The Mockingbird ![]() |
Gönderilme Tarihi 9 04 2008, 19:32
|
Lunar Command Champion! Collapse Champion! O My Head Champion! The Viking Champion!![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 238 Katılım: 31-12 07 Üye No: 446 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Seni kendinle baş başa bırakalım o zaman
Biz omuz omuza, el ele, aynı anda aynı sevinçleri, aynı üzüntüleri beraber yaşamayı seviyoruz. -------------------- |
BLaCK_CaNDLe'S_DaNCe ![]() |
Gönderilme Tarihi 10 04 2008, 00:23
|
![]() Mantık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1172 Katılım: 15-06 07 Üye No: 3 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
Beşiktaşlıyım. Ama sağolsunlar son bir kaç senedir oynadıkları futbolla beni futboldan soğutmayı başardılar. Maçları bile seyretmez oldum, beş dakkada sıkılıyorum. Arada bir denk gelirsem, haftasonunu evde geçirdiğim nadir zamanlarda, Ntv'de Bundesliga maçlarını seyrediyorum. Bazen gerçekten seyretmesi zevk veren maçlar oluyor.
Zaten artık futbolu bir spordan çok, çok büyük paraların döndüğü, içine uluslararası mafyaların, şikelerin karıştığı bir şov dünyası olarak görüyorum. -------------------- Aklın ve bilimin ışığı aydınlatır yolumu,Dünya'yı karanlığa boğup,nur saçtığını zanneden 3500 yıllık yalanlar değil!!!
Bilimsel Düşünce |
Freddie ![]() |
Gönderilme Tarihi 11 04 2008, 20:05
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
İyi günde kötü günde
Bu sevda bitmez gönüllerde Darağacında olsak bile Son sözümüz FENERBAHÇE -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
Filiz ![]() |
Gönderilme Tarihi 11 04 2008, 22:53
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 171 Katılım: 23-12 07 Üye No: 426 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (10%) ![]() |
![]() -------------------- |
Freddie ![]() |
Gönderilme Tarihi 12 04 2008, 00:06
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Fener, Türkiye'nin ençok şampiyon olan takımı ve gs 14 yıl ve bjk de 15 yıl üst üste şampiyon olamamışlardı. Fener'im en fazla 7 yıl kupa görememiştir. Gs ise 14 yıl görmedi! Püüü reziller...
6-0 -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
Filiz ![]() |
Gönderilme Tarihi 12 04 2008, 00:12
|
||
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 171 Katılım: 23-12 07 Üye No: 426 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (10%) ![]() |
6:0 ilgilendirmior beni. gsli oldugumu kim söyledi ama bunun önceden 7:0 ida vardi galiba olabilirmi freddie?? hatirlat bana -------------------- |
||
eRİC_tHE_kİNG ![]() |
Gönderilme Tarihi 12 04 2008, 02:05
|
||
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 537 Katılım: 28-11 07 Üye No: 361 Ülke: Zimbabwe Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
Sevgili Freddie, kim ne derse desin, kim ne kadar dalga geçmeye çalışırsa çalışsın Fenerbahçemiz her alanda açık ara önde olmaya ve bu arayı açmaya devam etmektedir. Diğer "Büyükler" içinde bulundukları bataklıkta çırpınmakta; Sonuçta, F harfine yapışıp kalmış bir utanç rakamı olmamakla birlikte; G harfi 6 ile, B harfi ise 8 rakamı ile gayet uyumludur... -------------------- ![]() |
||
The Mockingbird ![]() |
Gönderilme Tarihi 12 04 2008, 02:17
|
eric
-------------------- |
Freddie ![]() |
Gönderilme Tarihi 12 04 2008, 21:15
|
||
-------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
||
inançlı_bursa ![]() |
Gönderilme Tarihi 15 04 2008, 13:39
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: YASAKLI Mesaj: 676 Katılım: 28-02 08 Üye No: 650 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (80%) ![]() |
cimbom galatasaray galatasaray şampiyon. cimbom galatasaray şampiyonum cimbomumm
-------------------- Hazreti Muhammed ahlakı,
Hazreti Süleyman saadeti, Hazreti Eyyubun sabrı, Hazreti Yusufun güzelliği, Hazreti Hamzanın cesareti, Hazreti Ömerin adaleti, Hazreti Alinin bilgisi ve 124 bin peygamberin duası sizinle olsun:) |
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 15 04 2008, 18:06
|
||
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
7enerbahçenin avrupa başarıları -şampiyonlar ligi çeyrek finali -şampiyonlar liginden 0 puanla ayrılan ilk takım. GALATASARAYIMIZIN AVRUPA BAŞARILARI 2000 süper kupa ŞAMPİYONLAR LİGİ 1962-63 Çeyrek Final Gündüz Kılıç AC Milan tarafından 1-3 İstanbul'da, 0-5 İtalya'daki sonuçlarla elendi 1969-70 Çeyrek Final Toma Kaleperoviç Legia Varşova tarafından 1-1 İstanbul'da, 0-2 Polonya'daki sonuçlarla elendi 1988-89 Yarı Final Mustafa Denizli Steaua Bükreş tarafından 1-1 İstanbul'da, 0-4 Romanya'daki sonuçlarla elendi 1993-94 Çeyrek Final Rainer Hollmann Manchester United'ı 3-3 ve 0-0'lık skorlarla eledi 2000-01 Çeyrek Final Mircea Lucescu Real Madrid tarafıdan 3-2 İstanbul'da, 0-3 İspanya'daki sonuçlarla elendi UEFA KUPASI 1999-00 Şampiyon Fatih Terim Arsenal karşısında 0-0 eşitlikten sonra penaltılarla 4-1 kazandı. KUPA GALİPLERİ KUPASI 1991-92 Çeyrek Final Mustafa Denizli Werder Bremen tarafından 2-1 Almanya'da, 0-0 İstanbul'daki sonuçlarla elendi GALATASARAYIMIZIN 1963 SENESİNDE BAŞARDIĞINI 7ENER TAM 45 SENE SONRA BAŞARABİLDİ DEMEKKİ 7ENER UEFAYI 2045 TE ALACAK 7ENERLİLERE MÜJDE. ''BİR GECEDE KRAL OLMADIK BİR GECEDE TAHTTAN İNMEYİZ'' bu arada inançlı bursa ankete oy kullan -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
||
Freddie ![]() |
Gönderilme Tarihi 15 04 2008, 20:21
|
Hannibel'ciğim 6-0ın acısıyla bize 7yi hatırlatıyorsun ama o maç oynandığında daha cumhuriyet bile ilan edilmemişti
Ama 6-0 birhayli yeni Bu arada Fenerbahçe'm ile gs arasındaki maçlarda en çok kazanan ve en çok gol atanın Fenerbahçe'm olduğunu, en çok şampiyon olan takımın da yine Fenerbahçe'm olduğunu hatırlatırım. Siz 4 senelik güzel bir düş gördünüz ve sonrasında herzamanki kabusunuza geri döndünüz Serdar Turgut, gs'nin ''fettullahçı takımı'' olduğunun farkına vararak hatasından dönüp Fenerli oldu. Kendisini tebrik ediyorum. Zararın neresinden dönerse kardır. Birgün herkes Fenerli olacak demiştik, Serdar'la başladık Ha bu arada son haberi duydunuz mu? gs'ye fak-fuk-fon'dan ''fukara yardımı'' yapıldığı ortaya çıktı. Belki UEFA Kupası da kendilerine bu bağlamda verilmiştir(yardım olarak) -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
The Mockingbird ![]() |
Gönderilme Tarihi 15 04 2008, 20:31
|
Fukara yardımı rezaletini okudum bende. Ne kadar sevmesemde 6S'yi buunlardan fukara yardımı almaları zoruma gitti. Aziz Başkan'ıma söyleseydiniz size hibe verirdik nolacak sanki
-------------------- |
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 16 04 2008, 14:47
|
||
7-0 geçmişte kaldıysa 6-0 da geçmişte kaldı. 7enerbahçe ile galatasaray arasında oynanan maçların çoğunu 7ener kazandı demişsin onuda sana açıklayayım şimdi biz 4 sene şampiyon olduk uefa aldık süper cup aldık 7ener de galatasarayı yenip işte bizde uefa şampiyonu sayılırız psikolojisi vardı. bu arada türkiye kupası maçlarına bakarsan üstünlüğün kimde olduğunu görürsün. derbi maçı kaybetmek sadece 3 puana mal olur fakat türkiye kupasında yenilmek 25 seneye mal olur. türkiyede en çok lig şampiyonu olan takım 7ener 7ener 17 biz 16 busene şampiyon olunca eşitlenecek. peki türkiyede en çok kupa sahibi olan takım hangisi ? türkiye kupasını tam 14 kez aldık. -fitre zekat alıyoruz -borç gırtlağımızda -yeri geliyor seyircimiz olmuyor -yeri geliyor teknik direktörümüz olmuyor -2. ligden genç futbolcu getiriyoruz 7ener ne yaparsa yapsın bize kafa tutamıyor zorluklar bizi dahada güçlendiriyor. uefayı bize acıyarak vermişler buna 3 yaşındaki çocuk bile güler. en azından başkanımız asker kaçağı değil. -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
||
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 17 04 2008, 15:17
|
ayrıca galatasaray 14 yıl şampiyon olamadıktan sonra 15.yıl tam 13 dalda şampiyon olarak bir dünya rekoru kırmıştır.
-------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
osiris ![]() |
Gönderilme Tarihi 19 04 2008, 22:20
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 12 Katılım: 31-07 07 Üye No: 97 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
bende fanatik beşiktaşlıyım
-------------------- Putların,Kabenin istediği: Kölelik
Çanların,ezanların dilediği:Kölelik Mihraptı,kiliseydi,tesbihti, salipti: Nedir hepsinin özlediği: Kölelik hayyam http://agnostik.forumup.com/ |
Freddie ![]() |
Gönderilme Tarihi 20 04 2008, 16:36
|
||
Sabır taşısın yani -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
||
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 28 04 2008, 12:26
|
EZİKBAHÇELİLERE GEÇMİŞ OLSUN
|
diablesse ![]() |
Gönderilme Tarihi 28 04 2008, 15:48
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 65 Katılım: 21-04 08 Üye No: 800 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Politik Görüş: Liberal Uyarı: (0%) ![]() |
@Hannibal: Şampiyon kulüpler kupasında yarı final oynadınız; şampiyonlar liginde değil. Çarpıtmayalım.
|
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 29 04 2008, 12:22
|
||
evet şampiyonlar liginin eski adı ş.k.kupası uefanın adıda kupa galipleri kupasıydı isimler değişik olabilir ama kupa aynı. -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
||
Freddie ![]() |
Gönderilme Tarihi 30 05 2008, 23:18
|
Hannibal, ''isimleri değişebilir ama kupa aynı'' demişsin. Kupa aynı değil, desenleri ve şekli değişti onun. Şampiyon kulüpler kupası artık geride kaldı, öyle bişey artık yok.
Önemli olan türkiye fortis kupası ( -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
Yılmaz ![]() |
Gönderilme Tarihi 31 05 2008, 01:25
|
|
Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 28 Katılım: 27-05 08 Üye No: 861 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Ben takım tutmuyorum.
|
ysmNrOck ![]() |
Gönderilme Tarihi 1 06 2008, 00:41
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 191 Katılım: 31-05 08 Üye No: 867 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (20%) ![]() |
Galatasaray'ımm
-------------------- ÖLümün ötesidir, ßizi körü körüne sisteme bağlayan.
Ölümün ötesidir, mantığımızı köreltip, ßatıl inançlara yönelten.. Peki Ölümün ötesinin olduğunu masallar dışında garantisini verebilecek oLan var mı ? |
master2 ![]() |
Gönderilme Tarihi 1 06 2008, 13:34
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 980 Katılım: 29-01 08 Üye No: 520 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Beşiktaş
-------------------- ![]() |
PsychoShine ![]() |
Gönderilme Tarihi 1 06 2008, 15:55
|
Air Shooter Champion! Algar Champion!![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 179 Katılım: 24-11 07 Üye No: 356 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (10%) ![]() |
anlamadığım durum bu fenerli arkadaşlar sadece konuşmada kalıyor hiç bir icraatleri yok.
biz şöyleyiz biz böyleyiz biz çok zenginiz eee? takım ruhu yok, oynan futbol rezalet (bütçeye göre).... ee nedir o zaman? yok 6-0 yendik bu yeni siz 7-0 yenebilirsiniz ama o çok eskiydi mik mik vik vik bak seeen... laf salatacıları sizi icraatte görelim tam olsun bari? -------------------- Sevgi çalışma ve bilgi canımızın ana kaynaklarıdır öyleyse yaşama onların yön vermesi gerekir.
Wilhelm Reich evrim üzerine... Doğada hiç bir şey birbirinden kopuk veya alakasız değildir. Bu nedenlerle evrim karşıtlarının ilgisini çeken de daha çok bu yüzden maymun öznesi olmaktadır. Çünkü bu kişileri ne doğanın diyalektiği ne de yaşamın güzellikleri ilgilendirir. Onlar sadece üstün bir varlığın parçası olma ya da özlerinde üstünlük tozu bulundurma düşüncesiyle avunabilen, gideremediği arzularla yanıp tutuşan sözde insanlığın güzelliğini savunurken aslında insanı diğer tüm türlerden ayırarak yabancılaştıran hastalıklı zihinlerin eylemidir. Onlar sadece kendi varlıklarını ve hiç bir fikir üretemeyen aciz beyinlerini teşhir etme uğraşındaki hastalıklı bedenlerdir. Bu hastalık ise doğanın yaşamaktan vaz geçenlere oynadığı bir oyundur çünkü bunun için çabalamayan geride kalıp artıklarla yetinmek zorundadır. İnsan bu açıdan hayvanlardan daha alt bir düzeye düşmüş görünür zeka yetisini kendine karşıt bir organ durumuna getirmeyi başarmak suretiyle. Çünkü evrim, üstünlük kurma ve kontrol mücadelesi değil, hayatta kalma isteğinin değişen çevreye uyarlanmasıdır. Yaşama arzusu zayıflayanlar kendi arzularıyla ölüme dair düşler kurarak ölürler. Bu insan gibi düşünmediği halde aynı duyumları hisseden hayvanlarda da görülür ve o nedenle hayvanat bahçelerindeki hayvanlarda da intihar ve kanser vakalarına rastlanır. Oysa evrim tek yönlüdür ve negatifi yoktur o ölümdür. |
HaNNibal ![]() |
Gönderilme Tarihi 1 06 2008, 16:00
|
||
|
||
sadece ![]() |
Gönderilme Tarihi 31 08 2008, 13:01
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 150 Katılım: 29-06 08 Üye No: 914 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Uyarı: (30%) ![]() |
galatasaraylıyım.
|
GreJuva ![]() |
Gönderilme Tarihi 3 09 2008, 17:01
|
|
Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 48 Katılım: 26-08 08 Üye No: 1014 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Republic of Fenerbahçe
-------------------- |
Punisher ![]() |
Gönderilme Tarihi 11 09 2008, 19:04
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 73 Katılım: 11-09 08 Üye No: 1058 Ülke: World Aklen-Fikren: İnançlı Politik Görüş: İslamcı Uyarı: (0%) ![]() |
Yüzyil önce dogdu sanli efsane
Yüzyasinda mutlu ol Fenerbahce |
| ESİLA |
Gönderilme Tarihi 12 09 2008, 14:41
|
|
Unregistered |
galatasaray
|
|
|
esra ![]() |
Gönderilme Tarihi 16 09 2008, 23:18
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 53 Katılım: 10-09 08 Üye No: 1054 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (10%) ![]() |
kendimi bildim bileli galatasaray
|
Kosovalı ![]() |
Gönderilme Tarihi 21 09 2008, 19:51
|
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 288 Katılım: 26-05 08 Üye No: 859 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (100%) ![]() |
takım tutmuyorum
-------------------- Sigaramın dumanına sarsam saklasam seni
|
CultureClub ![]() |
Gönderilme Tarihi 21 09 2008, 20:00
|
||
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14964 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Bravo -------------------- |
||
eyeoftheleopard ![]() |
Gönderilme Tarihi 28 12 2008, 20:06
|
![]() Leoparın Gözleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: YASAKLI Mesaj: 2332 Katılım: 28-12 08 Üye No: 1283 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Kapitalist Uyarı: (0%) ![]() |
Delikanlı adam renkli takım tutmaz...
Ölümle yaşamı ayıran çizgi siyahla beyazı ayıramaz ki... ![]() SAYGILAR... -------------------- SORGULANMAYAN HAYAT YAŞAMAYA DEĞMEZ...
HAYATA BİR KEZ DE LEOPARIN GÖZLERİNDEN BAKIN... eyesoftheleopard.blogspot |
FreedoM ![]() |
Gönderilme Tarihi 29 12 2008, 02:07
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 778 Katılım: 22-11 08 Üye No: 1203 Ülke: World Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Anarşizm Uyarı: (0%) ![]() |
İşin suyunu çıkartmadan Beşiktaş.
Avrupa takımlarından 2 takımın maçlarını nadirde olsa izlerim Roma ve Liverpool -------------------- Hiç kimse benden büyük değildir ben hiç kimseden üstün değilimdir.
İtaat yok saygı var . |
mistik289 ![]() |
Gönderilme Tarihi 9 03 2009, 01:17
|
|
Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 30 Katılım: 13-02 09 Üye No: 1403 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
FENERBAHÇEliyim.ayrıca fenerbahçeyi enson kadıköyde kaç yılnda yendi bu 6 saray yaa çok ufaktık o zamanlar heralde:D:D
ayrıca kentimin takımı Karşıyaka'yı desteklerim herzaman.dier sene fenerbahçele ksk karşılıklı maç yaptıında ksk tribününde tezahurat yaparken bi tarafımda fenerbahcede kalacak...yani umarım öyle olacak |
Sayfa: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.3860 15 queries used GZIP Açık |