|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (6) « İlk ... 4 5 [6] ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
yucemanitu ![]() |
Gönderme: 17 09 2009, 17:35
|
||||
What`s Her Bra Size? Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 424 Katılım: 23-02 09 Üye No: 1425 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
Benim hakkımda yorum yapma mercek. Konu hakkında yorum yap. Yazdıklarıma katılmayabilirsin benim gibi düşünmeyebilirsin tabii bu hakka ben de sahibim ve seninle aynı tarzda düşünmek zorunda değilim. Kişisel sataşmalara başvurmayalım. -------------------- “Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)
“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.” Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi) Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır. http://kloroben.blogspot.com/ ![]() |
||||
kaptan ![]() |
Gönderme: 20 09 2009, 22:46
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 12 Katılım: 20-09 09 Üye No: 2023 Ülke: World Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
Sayfalar dolusu bakirelik yazılarına göz attım....kızlık zarının evrim içinde ayni biz erkeklerin deri parçası gibi koruyucu ( mikrop gibi dışsaldırılardan..) rol oynadığını, bakirelik anlayışı ve öneminin erkek üstünlüğünü sağlamada bir araç olarak kullanıldığını düşünüyorum. Bir de kimi erkeklerin korkusu : başka erkekle karşılaştırılmak, "ya o ayarda olmazsam eyvah gibi"...
Ben hayatımda ne para karşılığı ilişkide bulundum, ne de bakireyle "vaginal" ilişkide..Zaten bu ilişki türü de özünde birçok tür arasında biri...O bakımdan kızlık zarı tartışmaları sonunda abesle iştigal olmuyor mu? Başı bağlı çok namuslu (!!!) kimi hatun her yerinden ilişkide bulunuyor, kimi delikanlılar da bunu yiyor (!!!).... Yahu bırakın salaklığı dünya nimetlerinden istifade edin be...n'apacaksınız bakireliği? Önemli olan karşılıklı zevk alışverişi cinsellikte, burada da deneyim arttıkça karşılıklı doyum olasılığı da yükseliyor..Gerisi fasa fiso... |
eskigedizlioguz ![]() |
Gönderme: 28 09 2009, 20:13
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 122 Katılım: 10-08 09 Üye No: 1920 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Dindar Politik Görüş: İslamcı Uyarı: (0%) ![]() |
Her insan evlediği insanın bakire olmasını ister. Bu insanın doğasında vardır.
|
gezgin95 ![]() |
Gönderme: 29 09 2009, 16:34
|
||
|
_____ 6 x 7 _____ ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1641 Katılım: 15-06 07 Üye No: 14 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
http://w9.gazetevatan.com/Sahte_kizlik_zar...61783/30/Manset Bakire görünmek o kadar kolay ki. Bana bir kız arkadaşım anlatmıştı. Yunan adalarında kızlar piliç veya güvercinin sidik torbasına kan doldurup onu güzelce yerleştiriyorlarmış. Enternette de aradım. Bir ABD "barış gücü" gğrevlisinin ortadoğu deneyimleri: http://www.progressivehumanism.com/virginity.html Belli ki güvercinin sidik torbası yöntemi oldukça yaygın. Bence insan, erkek veya kız, evlenmeden cinsel doyuma ulaşmış olmalı, ne istediğini bilmeli ve eşinin de ne gibi istekleri olabileceğini bilmeli. Bunda bir kötülük yok. . -------------------- |
||
| Seabee |
Gönderme: 29 09 2009, 16:55
|
||
|
Unregistered |
Bu universiteden mezunlar El Ezher soyle guzel boyle iyi anlatip duruyorlar. Demek ki isin asli buymus. Universite hocasi bunu dedikten sonra halktan ne beklenebilir. Toplumdaki tabularin ve dogmalarin universitelere girdigi bir ulkede egitim hic bir zaman gerekli kaliteye ulasamaz. Yazik. |
||
|
|
vatdifuko ![]() |
Gönderme: 30 09 2009, 00:47
|
![]() Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 9 Katılım: 29-09 09 Üye No: 2043 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Dindar Politik Görüş: Apolitik Uyarı: (0%) ![]() |
Ben bir fahişeyle evlenmek istiyorum; hem ruhu, hem kendi, hem zihni fahişe olsun. Yok, çoklu kişilik bozukluğu olan biriyle evlenmek istemediğim için, ruhu şu bedeni bu olsun filan derdinde değilim.
'Ruhu melek, bedeni şeytan' ibaresi ne kadar anlamlıysa, 'ruhu bakir, bedeni orospu/ bedeni orospu, ruhu bakir' türetmeleri de o kadar anlamlı bence. Orospuluk iyidir; bütün bir cinsiyet ilişkileri sistemini ve bunların sembolik olarak söylemsel düzeyde sabitlenmesi oyununu darmadağın eder. Gerçekten mülkiyet rejimine ve onun toplumsal/cinsiyete dayalı işbölümüne itiraz eden birinin; yerleşik söylemi düzensiz, aralıksız bir sınır geçişliliğiyle sürekli tahrip eden ve cinsiyetçiliğin sembolik kodlarını bedenlerine kaydetmeyi başaramadığı 'orospulara' neden kötü gözle bakar, anlayabilmiş değilim. Bildiri dağıtan bir 'militan' kız değil, kafasına estiği ve onu arzuladığı için bir gece E-5'e çıkan kız, gerçek devrimcidir; çünkü devrimsel olan, arzunun moleküler bazda hareketliliğini şizoidleştirmek dışında bir anlama gelmemektedir. Anlamayan olursa, açayım. Sonlara doğru hafif 'jargon' girdi devreye sanırım |
Freddie ![]() |
Gönderme: 30 09 2009, 01:34
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Vatdifuko,
Sen böyle anlatınca birden 'orospu' olasım geldi nedense. Şaka bir tarafa, bireylerin yerleşik kültürel baskılardan sıyrılmaları ve kendi pratiklerini özgürleştirmeleri devrimci bir tutumdur gerçekten de. Arzuları dinsel, geleneksel v.b. her tür aşkınsallaştırılmış tahakkümden özgürleştirmek -bazen bizi toplumun normlarına göre 'orospu' yapsa da- devrimciliktir. Buna kişinin, para karşılığı ilişkiye girmek arzusu duyduğunda bunu gerçekleştirmekten çekinmemesi de dahildir. Fakat arzu duymadıkları, hatta tersini arzuladıkları halde fuhuşa zorlanan kadınlar hariç. Olası yanlış anlamalara karşı, burada devrimciliği fuhuşa değil arzunun özgürleştirilmesine atfettiğim(iz)in altını çizeyim. -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
vatdifuko ![]() |
Gönderme: 30 09 2009, 01:37
|
||
![]() Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 9 Katılım: 29-09 09 Üye No: 2043 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Dindar Politik Görüş: Apolitik Uyarı: (0%) ![]() |
Mesajımı tekrar okuyunca benim de 'orospu' olasım geldi Altını çizdiğin hususa katılıyorum; ama boşluk bırakarak, insanların bilinçdışının nasıl çalıştığını, cevap olarak gelen mesajları okuyarak öğrenmeyi tercih ederdim |
||
CultureClub ![]() |
Gönderme: 30 09 2009, 08:12
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14988 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
BBC’nin haberine göre, Mısır’ın önde gelen din adamlarından Abdül Muti Bayumi, bu aleti Mısır’a ithal edip satanların ölümle cezalandırılmasını isterken, Mısırlı parlamenterler de hem aletin ithalinin hem de kullanılmasının yasaklanması çağrısında bulundu. Mısır’ın ünlü El Ezher Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Bayumi, bu aleti ülkeye sokmanın topluma kötülük yaymakla bir olduğunu savunarak, bunun da cezasının İslami şeriat yasalarına göre ölüm olduğunu söyledi.
http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.as...3&Categoryid=30 Bizim dincilere soralım,bekaret zarı sağlam imajı gösteren böyle bir aleti satanların idamı caiz midir? -------------------- |
gezgin95 ![]() |
Gönderme: 7 10 2009, 09:13
|
||
|
_____ 6 x 7 _____ ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1641 Katılım: 15-06 07 Üye No: 14 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Fikirselin bir hizmeti ...
![]() Kızlar hatta fantezi yapmak isteyen erkekler de kullanabilir. Düşünün ki eşiniz her gece, her gece bakire ... Alın, tepe tepe kullanın. . -------------------- |
||
Luna ![]() |
Gönderme: 7 10 2009, 14:53
|
||
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 207 Katılım: 20-05 09 Üye No: 1684 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Deist Politik Görüş: Milliyetçi Uyarı: (0%) ![]() |
hemen bakire olmadığını millete duyur -------------------- karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...
Aptalca sorular sorun. Eğer sormazsanız, aptal kalmaya devam edersiniz... |
||
seyit_riza ![]() |
Gönderme: 17 10 2009, 21:39
|
|
Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 19 Katılım: 17-10 09 Üye No: 2099 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyalist Uyarı: (10%) ![]() |
her ne kadar namusun ıkı bacak arasında olmadıgını soylesemde erkeksı gudu ıste ılk olmak ıster herkes gıbı
ama yasadıgım olaylardan sonra o zarın hıc bır onemı olmadıgını anladım yanı ılıskıye gırmek ısteyen her sekıl gırer ve o zarı yırtılmaz o gunden sonra o kadar onemlı olmadıgını anladım ama ıste erkek boyle kotu olur bazen genede |
Luna ![]() |
|
||
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 207 Katılım: 20-05 09 Üye No: 1684 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Deist Politik Görüş: Milliyetçi Uyarı: (0%) ![]() |
burda sizin erkek olarak bilinçaltında şu yatıyor bence... daha doğrusu genelde erkeklerin bilinçaltında yatan şudur: "benle ilk yapmalı çünkü ozaman kıyaslama imkanı olmaz"dır bütün mesele aslında..değilmi yani erkeklerin aslında kendilerine güvenleri yoktur.. "boy" meslesi yüzünden olsun, "işlevi" hakkındaki sıkıntılarından dolayı olsun vs vs kendilerine güvenmiyorlar yataktaki performanslarının karşı taraf tarafından kıyaslanmasından korkuyorlar aslında.. ya benle yaparken "o" aklına gelirse felan gibi.. veya "o" nasıl öptüydü sevgilimi, nasıl dokunduydu vs de var işin içinde ... kıskançlıkla rekabet duygusu birbirine karşışmış vaziyette ama artık "ilk sevgili" olma şansınız zor beyler yani "ilk giren" sizin olma ihtimaliniz çok düşük bi ihtimal yani sevgilinizin veya eşiniz olacak kişi yüzde 99,99 sizden önce biriyle amma öyle amma böyle kesin bişeyler yapmış olacaktır...ne kada ileri gttiğinide artık "allah" bilir şaka bi yanada önemli olan ruh güzellğidir.. siz karşı taraftan bişeyler beklerken lütfen empati kurun .. eğer bakir iseniz, bakire birini isteme hakkınız var bence.. zaten obürtürlü tatmin olmayabilirsiniz eşiniz/sevgiliniz olan kişiden... aman neyse gene lafı uzattım ... hadi iyi akşamlarrrr -------------------- karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...
||
yucemanitu ![]() |
Gönderme: 31 10 2009, 23:07
|
What`s Her Bra Size? Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 424 Katılım: 23-02 09 Üye No: 1425 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
İlk giren mi? Boyu işlevi mi? Bu başlık da kontrolden çıktı valla
-------------------- “Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)
“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.” Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi) Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır. http://kloroben.blogspot.com/ ![]() |
Luna ![]() |
|
||
utandırdın bak beni....söylediklerim doğruydu ama diimi -------------------- karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...
||
yucemanitu ![]() |
Gönderme: 2 11 2009, 21:47
|
||||
Hayır kıyaslama için bekaret önemli değil. Mülkiyet duygusu yüzünden bekaret önemli. Malum günümüzde kadın erkeğin erkek de kadının malı. Mülkiyetin her alanda olduğu gibi cinsellikte de olması durumunun sonucu bekaretin önemli olması ve tek eşlilik. -------------------- “Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)
||||
Luna ![]() |
|
||||||
yani senle braber olduktan sonra o kişi senin "mülkündür" (bu mülk kelimesini pek beğenmedim ama neyyse hadi yani senden önceki hayatı seni ilgilendirmezki... sen onu aldığından itibaren o senindir yani.. ilşki baladıktan sonra sana aittir, senden önce sana ait olmadığından o kısmı seni ilgilendirmez, değilmi..? yanlışım varsa düzelt.. anladığım kadarıyla türkiyenin başı "namus" belasıyla dertte müslüman olsun, ateist olsun, erkek erkektir işte "illede bakire olsun, ister çamurdan olsun... " -------------------- karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...
||||||
yucemanitu ![]() |
Gönderme: 3 11 2009, 23:23
|
||
Yahu anla işte mülk sahibi malını gıcır gıcır kullanılmamış (İnançlı Bursa'nın deyimiyle 0 km) ister. Bakire kızla evlenmek isteyenin 2. el araba almak yerine yeni araba almak isteyenden farkı yoktur. Malum günümüzdeki evlilik mülkiyet ilişkileri üzerine kurulu aile de öyle çocuklar ana babanın malı. İğrenç bir dünya iğrenç bir düzen ve mülkiyet duygusu insanların iliklerine kadar işlemiş. Ha bu arada "Müslüman olsun Ateist olsun erkek erkektir işte" kısmına katılmıyorum. Erkekler arasında da fark vardır sizin aranızda olduğu gibi. -------------------- “Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)
||
| Seabee |
Gönderme: 5 11 2009, 18:25
|
|
Unregistered |
Bu haber başlıkla alakalı olduğu için buraya koyuyorum. Düğün gecesi kadının kocasının spermine alerjisi olduğu ortaya çıkmış.
http://www.telegraph.co.uk/health/healthne...ands-sperm.html Bu az görülen bir hastalık. Adı Human seminal plazma hypersensitivity. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18239014 Evlenmeden önce test etmek gerek |
|
|
Sayfa: (6) « İlk ... 4 5 [6] |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.6710 13 queries used GZIP Açık |