Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder

Sayfa: (6) « İlk ... 4 5 [6]  ( İlk okunmamış iletiye git ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Bakirelik,
yucemanitu Offline
Gönderme: 17 09 2009, 17:35
Quote Post
What`s Her Bra Size? Champion!

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Grup: Forum Sorumlusu
Üye No: 1425

Ülke: Türkiye
Aklen-Fikren: Ateist
Politik Görüş: Diğer

Uyarı: (0%) -----

QUOTE (mercek @ 16 09 2009, 20:59)
QUOTE (yucemanitu @ 16 09 2009, 20:44)
Kendimizi kandırmayalım. Evlilik ve bugünkü anlamda aile oldukça sürdükçe bakirelik önemli olacaktır. Evlilik mülkiyet ilişkisi içinde iki insanın bir araya gelişi ve yatak pasaportu (nikah defteri) alışıdır. Devlete müracaat edip biz birbirimizle yatağa girecez başkasıyla yapmayacağız bize pasaport verin, demek. Evlilik budur. Temelinde mülkiyet duygusu yatar ve evliliğin olduğu toplumda bekaret önemsizleşmez. Haa benim için bekaret önemsiz diyen samimi ise o kişi evliliği de ahlaksızlık olarak görmeli ki tutarlı ve dürüst olsun.

gerçekten sarhoşmuyum? yoksa yanlışmı okuyorum bunları yazan cübbeli ahmet mi yoksa bir ateist mi?

yorum yapamıcam fazla sana yücemanitu

Benim hakkımda yorum yapma mercek. Konu hakkında yorum yap. Yazdıklarıma katılmayabilirsin benim gibi düşünmeyebilirsin tabii bu hakka ben de sahibim ve seninle aynı tarzda düşünmek zorunda değilim. Kişisel sataşmalara başvurmayalım.

--------------------
“Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)

“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.”

Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

user posted image
PM
kaptan Offline
Gönderme: 20 09 2009, 22:46
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
**

Grup: Members
Üye No: 2023

Ülke: World

Sayfalar dolusu bakirelik yazılarına göz attım....kızlık zarının evrim içinde ayni biz erkeklerin deri parçası gibi koruyucu ( mikrop gibi dışsaldırılardan..) rol oynadığını, bakirelik anlayışı ve öneminin erkek üstünlüğünü sağlamada bir araç olarak kullanıldığını düşünüyorum. Bir de kimi erkeklerin korkusu : başka erkekle karşılaştırılmak, "ya o ayarda olmazsam eyvah gibi"...
Ben hayatımda ne para karşılığı ilişkide bulundum, ne de bakireyle "vaginal" ilişkide..Zaten bu ilişki türü de özünde birçok tür arasında biri...O bakımdan kızlık zarı tartışmaları sonunda abesle iştigal olmuyor mu?
Başı bağlı çok namuslu (!!!) kimi hatun her yerinden ilişkide bulunuyor, kimi delikanlılar da bunu yiyor (!!!)....
Yahu bırakın salaklığı dünya nimetlerinden istifade edin be...n'apacaksınız bakireliği? Önemli olan karşılıklı zevk alışverişi cinsellikte, burada da deneyim arttıkça karşılıklı doyum olasılığı da yükseliyor..Gerisi fasa fiso...
emo-dancing.gif
PMEmail Poster
eskigedizlioguz Offline
Gönderme: 28 09 2009, 20:13
Quote Post

Yoğun Katılımcı

Üye No: 1920

Aklen-Fikren: Dindar
Politik Görüş: İslamcı

Her insan evlediği insanın bakire olmasını ister. Bu insanın doğasında vardır.
PMEmail Poster
gezgin95 Offline
Gönderme: 29 09 2009, 16:34
Quote Post

_____ 6 x 7 _____
Group Icon

Üye No: 14

Politik Görüş: Sosyal demokrat

Sahte kızlık zarı öfke yarattı

Arap ülkelerinde giderek yayıldığı öne sürülen alet kadın cinsel organına yerleştiriliyor

Mısır’da yeni evlenen bazı kadınların ilk cinsel ilişki sırasında kızlık zarının kanamasına benzer sahte kan çıkaran bir alet kullandığının ortaya çıkması, başta din adamları olmak üzere muhafazakarları fena halde öfkelendirdi.

İTHAL EDENLERİN İDAMI İSTENDİ

BBC’nin haberine göre, Mısır’ın önde gelen din adamlarından Abdül Muti Bayumi, bu aleti Mısır’a ithal edip satanların ölümle cezalandırılmasını isterken, Mısırlı parlamenterler de hem aletin ithalinin hem de kullanılmasının yasaklanması çağrısında bulundu. Mısır’ın ünlü El Ezher Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Bayumi, bu aleti ülkeye sokmanın topluma kötülük yaymakla bir olduğunu savunarak, bunun da cezasının İslami şeriat yasalarına göre ölüm olduğunu söyledi.

Bu arada Mısır parlamentosundan bir grup milletvekili de açıklama yaparak, erkekleri aldatmaya yönelik ve İslam toplumunda ahlak dışı davranışları teşvik ettiği öne sürülen aletin ithalinin yasaklanması çağrısında bulundu.

CİNSEL ORGANA YERLEŞTİRİLİYOR

BBC’ye göre, Çin’de yapılan ve bakireliğin büyük önem taşıdığı Arap ülkelerinde giderek yayıldığı öne sürülen alet kadın cinsel organına yerleştiriliyor. Evlililik öncesinde bakireliğini kaybeden ve eşinin bakire olmadığını anlamasını istemeyen kadınların kullandığı belirtilen alet, cinsel ilişki sırasında kızlık zarından çıkan kana benzer bir sıvı çıkarıyor.

Aletin Ortadoğu’daki kliniklerde yaygın olarak satıldığını öne süren BBC’ye göre, örneğin Suriye’de bu alet 15 dolara (yaklaşık 22 TL) satılıyor.

http://w9.gazetevatan.com/Sahte_kizlik_zar...61783/30/Manset

emo-wallbash.gif

Bakire görünmek o kadar kolay ki. Bana bir kız arkadaşım anlatmıştı. Yunan adalarında kızlar piliç veya güvercinin sidik torbasına kan doldurup onu güzelce yerleştiriyorlarmış.
Enternette de aradım.
Bir ABD "barış gücü" gğrevlisinin ortadoğu deneyimleri:
http://www.progressivehumanism.com/virginity.html
Belli ki güvercinin sidik torbası yöntemi oldukça yaygın.

Bence insan, erkek veya kız, evlenmeden cinsel doyuma ulaşmış olmalı, ne istediğini bilmeli ve eşinin de ne gibi istekleri olabileceğini bilmeli.
Bunda bir kötülük yok.
.

--------------------
PMEmail Poster
Seabee
Gönderme: 29 09 2009, 16:55
Quote Post

Unregistered

Mısır’ın ünlü El Ezher Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Bayumi, bu aleti ülkeye sokmanın topluma kötülük yaymakla bir olduğunu savunarak, bunun da cezasının İslami şeriat yasalarına göre ölüm olduğunu söyledi.

Bu universiteden mezunlar El Ezher soyle guzel boyle iyi anlatip duruyorlar. Demek ki isin asli buymus.

Universite hocasi bunu dedikten sonra halktan ne beklenebilir. Toplumdaki tabularin ve dogmalarin universitelere girdigi bir ulkede egitim hic bir zaman gerekli kaliteye ulasamaz.

Yazik.
vatdifuko Offline
Gönderme: 30 09 2009, 00:47
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 2043

Politik Görüş: Apolitik

Ben bir fahişeyle evlenmek istiyorum; hem ruhu, hem kendi, hem zihni fahişe olsun. Yok, çoklu kişilik bozukluğu olan biriyle evlenmek istemediğim için, ruhu şu bedeni bu olsun filan derdinde değilim.

'Ruhu melek, bedeni şeytan' ibaresi ne kadar anlamlıysa, 'ruhu bakir, bedeni orospu/ bedeni orospu, ruhu bakir' türetmeleri de o kadar anlamlı bence.

Orospuluk iyidir; bütün bir cinsiyet ilişkileri sistemini ve bunların sembolik olarak söylemsel düzeyde sabitlenmesi oyununu darmadağın eder. Gerçekten mülkiyet rejimine ve onun toplumsal/cinsiyete dayalı işbölümüne itiraz eden birinin; yerleşik söylemi düzensiz, aralıksız bir sınır geçişliliğiyle sürekli tahrip eden ve cinsiyetçiliğin sembolik kodlarını bedenlerine kaydetmeyi başaramadığı 'orospulara' neden kötü gözle bakar, anlayabilmiş değilim.

Bildiri dağıtan bir 'militan' kız değil, kafasına estiği ve onu arzuladığı için bir gece E-5'e çıkan kız, gerçek devrimcidir; çünkü devrimsel olan, arzunun moleküler bazda hareketliliğini şizoidleştirmek dışında bir anlama gelmemektedir.

Anlamayan olursa, açayım. Sonlara doğru hafif 'jargon' girdi devreye sanırım smile.gif
PMEmail Poster
Freddie Offline
Gönderme: 30 09 2009, 01:34
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı

Üye No: 186

Politik Görüş: Komünist

Vatdifuko,
Sen böyle anlatınca birden 'orospu' olasım geldi nedense. biggrin.gif

Şaka bir tarafa, bireylerin yerleşik kültürel baskılardan sıyrılmaları ve kendi pratiklerini özgürleştirmeleri devrimci bir tutumdur gerçekten de. Arzuları dinsel, geleneksel v.b. her tür aşkınsallaştırılmış tahakkümden özgürleştirmek -bazen bizi toplumun normlarına göre 'orospu' yapsa da- devrimciliktir. Buna kişinin, para karşılığı ilişkiye girmek arzusu duyduğunda bunu gerçekleştirmekten çekinmemesi de dahildir. Fakat arzu duymadıkları, hatta tersini arzuladıkları halde fuhuşa zorlanan kadınlar hariç.

Olası yanlış anlamalara karşı, burada devrimciliği fuhuşa değil arzunun özgürleştirilmesine atfettiğim(iz)in altını çizeyim.

--------------------
''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot
PMEmail Poster
vatdifuko Offline
Gönderme: 30 09 2009, 01:37
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 2043

Politik Görüş: Apolitik

QUOTE (Freddie @ 29 09 2009, 23:24)
Vatdifuko,
Sen böyle anlatınca birden 'orospu' olasım geldi nedense. biggrin.gif

Şaka bir tarafa, bireylerin yerleşik kültürel baskılardan sıyrılmaları ve kendi pratiklerini özgürleştirmeleri devrimci bir tutumdur gerçekten de. Arzuları dinsel, geleneksel v.b. her tür aşkınsallaştırılmış tahakkümden özgürleştirmek -bazen bizi toplumun normlarına göre 'orospu' yapsa da- devrimciliktir. Buna kişinin, para karşılığı ilişkiye girmek arzusu duyduğunda bunu gerçekleştirmekten çekinmemesi de dahildir. Fakat arzu duymadıkları, hatta tersini arzuladıkları halde fuhuşa zorlanan kadınlar hariç.

Burada devrimciliği, fuhuşa değil arzunun özgürleştirilmesine atfettiğim(iz)in altını çizeyim.

Mesajımı tekrar okuyunca benim de 'orospu' olasım geldi smile.gif

Altını çizdiğin hususa katılıyorum; ama boşluk bırakarak, insanların bilinçdışının nasıl çalıştığını, cevap olarak gelen mesajları okuyarak öğrenmeyi tercih ederdim smile.gif

PMEmail Poster
CultureClub Offline
Gönderme: 30 09 2009, 08:12
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

Üye No: 1

BBC’nin haberine göre, Mısır’ın önde gelen din adamlarından Abdül Muti Bayumi, bu aleti Mısır’a ithal edip satanların ölümle cezalandırılmasını isterken, Mısırlı parlamenterler de hem aletin ithalinin hem de kullanılmasının yasaklanması çağrısında bulundu. Mısır’ın ünlü El Ezher Üniversitesi’nde öğretim görevlisi olan Prof. Bayumi, bu aleti ülkeye sokmanın topluma kötülük yaymakla bir olduğunu savunarak, bunun da cezasının İslami şeriat yasalarına göre ölüm olduğunu söyledi.

http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.as...3&Categoryid=30

Bizim dincilere soralım,bekaret zarı sağlam imajı gösteren böyle bir aleti satanların idamı caiz midir?

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
gezgin95 Offline
Gönderme: 7 10 2009, 09:13
Quote Post

_____ 6 x 7 _____
Group Icon

Üye No: 14

Fikirselin bir hizmeti ...

Egyptian conservatives call for ban of Gigimo Artificial Virginity Hymen Kit, imported from China

THE ASSOCIATED PRESS

Tuesday, October 6th 2009, 10:35 AM
The Gigimo Artificial Virginity Hymen Kit has drawn the ire of Egypt's Muslim conservatives, who worry that Egyptian women will start ordering the kit.

Read more: http://www.nydailynews.com/lifestyle/2009/...l#ixzz0TE7ladQB

user posted image

Kızlar hatta fantezi yapmak isteyen erkekler de kullanabilir. Düşünün ki eşiniz her gece, her gece bakire ...

Alın, tepe tepe kullanın.
.

--------------------
PMEmail Poster
Luna Offline
Gönderme: 7 10 2009, 14:53
Quote Post

Bu forumu sevdim

Üye No: 1684

Aklen-Fikren: Deist
Politik Görüş: Milliyetçi

QUOTE (sweetgirl @ 1 08 2009, 21:46)
bu başlığı inançlı_bursa olarak ben açmıştım sanırım. ozamanlar masummuşum sıfır kilometreymişim ne güzel. hayat, nefis, erkekler... bayanları nasılda kandırıyolar

hemen bakire olmadığını millete duyur nowink.gif

--------------------
karşındakini aptal sanmak, en büyük aptallıktır...

Aptalca sorular sorun. Eğer sormazsanız, aptal kalmaya devam edersiniz...
PMEmail Poster
seyit_riza Offline
Gönderme: 17 10 2009, 21:39
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
**

Üye No: 2099

Aklen-Fikren: Size ne?
Politik Görüş: Sosyalist

Uyarı: (10%) X----

her ne kadar namusun ıkı bacak arasında olmadıgını soylesemde erkeksı gudu ıste ılk olmak ıster herkes gıbı

ama yasadıgım olaylardan sonra o zarın hıc bır onemı olmadıgını anladım yanı ılıskıye gırmek ısteyen her sekıl gırer ve o zarı yırtılmaz

o gunden sonra o kadar onemlı olmadıgını anladım ama ıste erkek boyle kotu olur bazen genede
PMEmail Poster
Luna Offline
  Gönderme: 31 10 2009, 19:10
Quote Post

Bu forumu sevdim

QUOTE (seyit_riza @ 17 10 2009, 19:29)
her ne kadar namusun ıkı bacak arasında olmadıgını soylesemde erkeksı gudu ıste ılk olmak ıster herkes gıbı

ama yasadıgım olaylardan sonra o zarın hıc bır onemı olmadıgını anladım yanı ılıskıye gırmek ısteyen her sekıl gırer ve o zarı yırtılmaz

o gunden sonra o kadar onemlı olmadıgını anladım ama ıste erkek boyle kotu olur bazen genede

burda sizin erkek olarak bilinçaltında şu yatıyor bence...
daha doğrusu genelde erkeklerin bilinçaltında yatan şudur:

"benle ilk yapmalı çünkü ozaman kıyaslama imkanı olmaz"dır bütün mesele aslında..değilmi wink.gif
yani erkeklerin aslında kendilerine güvenleri yoktur..
"boy" meslesi yüzünden olsun, "işlevi" hakkındaki sıkıntılarından dolayı olsun vs vs kendilerine güvenmiyorlar biggrin.gif
yataktaki performanslarının karşı taraf tarafından kıyaslanmasından korkuyorlar aslında..
ya benle yaparken "o" aklına gelirse felan gibi..
veya "o" nasıl öptüydü sevgilimi, nasıl dokunduydu vs de var işin içinde ...
kıskançlıkla rekabet duygusu birbirine karşışmış vaziyette smile.gif
ama artık "ilk sevgili" olma şansınız zor beyler laugh.gif
yani "ilk giren" sizin olma ihtimaliniz çok düşük bi ihtimal laugh.gif ...
yani sevgilinizin veya eşiniz olacak kişi yüzde 99,99 sizden önce biriyle amma öyle amma böyle kesin bişeyler yapmış olacaktır...ne kada ileri gttiğinide artık "allah" bilir biggrin.gif

şaka bi yanada önemli olan ruh güzellğidir..
siz karşı taraftan bişeyler beklerken lütfen empati kurun ..
eğer bakir iseniz, bakire birini isteme hakkınız var bence..
zaten obürtürlü tatmin olmayabilirsiniz eşiniz/sevgiliniz olan kişiden...
aman neyse gene lafı uzattım ...
hadi iyi akşamlarrrr emo-2.gif

--------------------

PMEmail Poster
yucemanitu Offline
Gönderme: 31 10 2009, 23:07
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

İlk giren mi? Boyu işlevi mi? Bu başlık da kontrolden çıktı valla biggrin.gif Yav hanım hanımcık kızdın sen Luna. Bu sayfa seni de bozmuşbiggrin.gif

--------------------
“Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)

“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.”

Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi)

user posted image
PM
Luna Offline
  Gönderme: 2 11 2009, 16:20
Quote Post

Bu forumu sevdim

QUOTE (yucemanitu @ 31 10 2009, 20:57)
İlk giren mi? Boyu işlevi mi? Bu başlık da kontrolden çıktı valla biggrin.gif Yav hanım hanımcık kızdın sen Luna. Bu sayfa seni de bozmuşbiggrin.gif

emo-blushing.gif utandırdın bak beni....
söylediklerim doğruydu ama diimi emo-party0011.gif

--------------------

PMEmail Poster
yucemanitu Offline
Gönderme: 2 11 2009, 21:47
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

QUOTE (Luna @ 2 11 2009, 14:10)

Hayır kıyaslama için bekaret önemli değil. Mülkiyet duygusu yüzünden bekaret önemli. Malum günümüzde kadın erkeğin erkek de kadının malı. Mülkiyetin her alanda olduğu gibi cinsellikte de olması durumunun sonucu bekaretin önemli olması ve tek eşlilik.

--------------------

user posted image
PM
Luna Offline
  Gönderme: 3 11 2009, 21:08
Quote Post

Bu forumu sevdim

QUOTE (yucemanitu @ 2 11 2009, 19:37)
QUOTE (Luna @ 2 11 2009, 14:10)

Hayır kıyaslama için bekaret önemli değil. Mülkiyet duygusu yüzünden bekaret önemli. Malum günümüzde kadın erkeğin erkek de kadının malı. Mülkiyetin her alanda olduğu gibi cinsellikte de olması durumunun sonucu bekaretin önemli olması ve tek eşlilik.

ohmy.gif nasıl ya mülkiyet senle birlikte olduktan sonra olmazmı??
yani senle braber olduktan sonra o kişi senin "mülkündür" (bu mülk kelimesini pek beğenmedim ama neyyse hadi sleep.gif )

yani senden önceki hayatı seni ilgilendirmezki...
sen onu aldığından itibaren o senindir yani..
ilşki baladıktan sonra sana aittir, senden önce sana ait olmadığından o kısmı seni ilgilendirmez, değilmi..? yanlışım varsa düzelt.. emo-dancing.gif

anladığım kadarıyla türkiyenin başı "namus" belasıyla dertte smile.gif
müslüman olsun, ateist olsun, erkek erkektir işte sleep.gif

"illede bakire olsun, ister çamurdan olsun... " biggrin.gif

--------------------

PMEmail Poster
yucemanitu Offline
Gönderme: 3 11 2009, 23:23
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

QUOTE (Luna @ 3 11 2009, 18:58)

ohmy.gif nasıl ya mülkiyet senle birlikte olduktan sonra olmazmı??
yani senle braber olduktan sonra o kişi senin "mülkündür" (bu mülk kelimesini pek beğenmedim ama neyyse hadi sleep.gif )

yani senden önceki hayatı seni ilgilendirmezki...
sen onu aldığından itibaren o senindir yani..
ilşki baladıktan sonra sana aittir, senden önce sana ait olmadığından o kısmı seni ilgilendirmez, değilmi..? yanlışım varsa düzelt.. emo-dancing.gif

anladığım kadarıyla türkiyenin başı "namus" belasıyla dertte smile.gif
müslüman olsun, ateist olsun, erkek erkektir işte sleep.gif

"illede bakire olsun, ister çamurdan olsun... " biggrin.gif

Yahu anla işte mülk sahibi malını gıcır gıcır kullanılmamış (İnançlı Bursa'nın deyimiyle 0 km) ister. Bakire kızla evlenmek isteyenin 2. el araba almak yerine yeni araba almak isteyenden farkı yoktur. Malum günümüzdeki evlilik mülkiyet ilişkileri üzerine kurulu aile de öyle çocuklar ana babanın malı. İğrenç bir dünya iğrenç bir düzen ve mülkiyet duygusu insanların iliklerine kadar işlemiş. Ha bu arada "Müslüman olsun Ateist olsun erkek erkektir işte" kısmına katılmıyorum. Erkekler arasında da fark vardır sizin aranızda olduğu gibi.

--------------------

user posted image
PM
Seabee
Gönderme: 5 11 2009, 18:25
Quote Post

Unregistered

Bu haber başlıkla alakalı olduğu için buraya koyuyorum. Düğün gecesi kadının kocasının spermine alerjisi olduğu ortaya çıkmış.

http://www.telegraph.co.uk/health/healthne...ands-sperm.html

Bu az görülen bir hastalık. Adı Human seminal plazma hypersensitivity.

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/18239014

Evlenmeden önce test etmek gerek wink.gif
0 Kullanıcı bu konuyu okuyor (0 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Topic OptionsSayfa: (6) « İlk ... 4 5 [6]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Lo-Fi Version
   Script Execution time: 0.6710    13 queries used    GZIP Açık
Son işlem tarihin: 25 11 2009, 22:22