|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (2) 1 [2] ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
ElMariachi ![]() |
Gönderme: 4 11 2007, 19:31
|
||
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 143 Katılım: 7-10 07 Üye No: 248 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Ben de tanıttım yav. |
||
fehmican ![]() |
Gönderme: 4 11 2007, 21:35
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 185 Katılım: 19-09 07 Üye No: 200 Ülke: Poland Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
ben de ben de tanıttım
-------------------- değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
|
CultureClub ![]() |
Gönderme: 4 11 2007, 22:12
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14962 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Beni merak ediyorsunuz..orta yaş
-------------------- |
Freddie ![]() |
Gönderme: 6 11 2007, 21:51
|
||
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Değil ne yazık ki canım. Freddie'ye benzeyen daha başka isimlerde var; Ferda, Ferhan, Fırat, Figen, Funda, Ferhat....Pekçok olasılık var ama belki de F harfiyle başlamıyordur adım ve ben yanıltıyorumdur, belki de freddie kruger en sevdiğim korku karakteri olduğu ve kendisini karizmatik bulduğum için ismini ve resmini kullanıyorumdur. ''İtiraflar'' bölümüne, eğer yazmaya karar verirsem bu konuya da temas eden bir itirafım olabilir -çok uzak bir gelecekte tabi- -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
||
Freddie ![]() |
Gönderme: 6 11 2007, 21:55
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Aaaa şimdi farkettim, olum Alkyy sen adını değiştirmişsin.
Siper alın espri geliyor:düşlerde gezme ayakların yere bassın espri için şimdiden özür dilerim,kusturucuydu ama tutamıyorum işte -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
PsychoShine ![]() |
Gönderme: 6 12 2007, 14:25
|
Air Shooter Champion! Algar Champion!![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 179 Katılım: 24-11 07 Üye No: 356 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (10%) ![]() |
ee bende tanıtayım bari
bir sinemada grafik işiyle uğraşmaktayım şu zaman diliminde... psychedelic rock dinlemekteyim.. yakın bir gelecektede yapma düşüncem var gibi gibi... can adım. 21 yaşına basmış olmakla beraber her geçen süre dahada kötü bir duruma sürüklendiğini görüyorum doyumsuz, bencil, herşeyini mülk üzerine kuran insanlar ve onların kulları nedeniyle... -------------------- Sevgi çalışma ve bilgi canımızın ana kaynaklarıdır öyleyse yaşama onların yön vermesi gerekir.
Wilhelm Reich evrim üzerine... Doğada hiç bir şey birbirinden kopuk veya alakasız değildir. Bu nedenlerle evrim karşıtlarının ilgisini çeken de daha çok bu yüzden maymun öznesi olmaktadır. Çünkü bu kişileri ne doğanın diyalektiği ne de yaşamın güzellikleri ilgilendirir. Onlar sadece üstün bir varlığın parçası olma ya da özlerinde üstünlük tozu bulundurma düşüncesiyle avunabilen, gideremediği arzularla yanıp tutuşan sözde insanlığın güzelliğini savunurken aslında insanı diğer tüm türlerden ayırarak yabancılaştıran hastalıklı zihinlerin eylemidir. Onlar sadece kendi varlıklarını ve hiç bir fikir üretemeyen aciz beyinlerini teşhir etme uğraşındaki hastalıklı bedenlerdir. Bu hastalık ise doğanın yaşamaktan vaz geçenlere oynadığı bir oyundur çünkü bunun için çabalamayan geride kalıp artıklarla yetinmek zorundadır. İnsan bu açıdan hayvanlardan daha alt bir düzeye düşmüş görünür zeka yetisini kendine karşıt bir organ durumuna getirmeyi başarmak suretiyle. Çünkü evrim, üstünlük kurma ve kontrol mücadelesi değil, hayatta kalma isteğinin değişen çevreye uyarlanmasıdır. Yaşama arzusu zayıflayanlar kendi arzularıyla ölüme dair düşler kurarak ölürler. Bu insan gibi düşünmediği halde aynı duyumları hisseden hayvanlarda da görülür ve o nedenle hayvanat bahçelerindeki hayvanlarda da intihar ve kanser vakalarına rastlanır. Oysa evrim tek yönlüdür ve negatifi yoktur o ölümdür. |
Freddie ![]() |
Gönderme: 7 03 2008, 21:20
|
İltihaplanmış ve deliği kapanmış olduğunu belirttiğim yüzümü, uzun bir aradan sonra gidip gene deldirdim ve piercing taktırdım. Bunun için birde 50 YTL para bayıldım. Oh yeah!
Ha bu arada bu iletim bir güncelleme olsun...Yeni gelen arkadaşlar var, kimmiş onlar bi öğrenelim -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
Dimension ![]() |
Gönderme: 7 03 2008, 22:25
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 85 Katılım: 7-03 08 Üye No: 677 Ülke: Almanya Aklen-Fikren: İnançlı Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Merhabalar!!!
Kendini tanitmak adet olmus diye,birkac Satir karalayacagim. Ben 40 yasinda,evli 3 Cocuk Babasi,Almanya Köln civarinda oturan,Türkiye"den Canakkale"liyim. Meslegim Bilgisayar Donatim.Kendi capinda ifak bir Firmam var. Deist ve Sosyal Demokrat görüslüyüm. Her Görüsün ve Dinlerin iyi yönlerini savanur,sacma buldugum yerleri ise elestiririm. Bu yüzden hakimda ,Müslo,Hiristo,ve Antiatatürk"cü gibi ,görüs sahipleri bulunduguna inanmaktayim. Cünkü diger iki Ateistforumlardada üyeligim mevcut. Asiriligin hic bir türlüsünü sevmem:Bilhassa Ateistforum"larda Misyonerlik yapanlari.Bu bence ,söz deyimmi:Müslüman Mahallesinde Salyongoz satmaktir.) Fikirsel coktan beri ilgimi cekmisti.Bilhasa Ilke abimizin,harbi Avattari.Kendisi acik ve Kalbi agzinda bir Insan.Kendisinde kendi karekterlerimi görmekteyim. Fazla Türkcem yok.Yazim ve Anlasim hatalarim bol var.Simdiden özür dillerim!! Hepinize Sevgiler. Saygilarimla. Dimension -------------------- www.dimension1.org
INSANLARA,DINLERE ve GÖRÜSLERE SAYGI |
capablanca ![]() |
Gönderme: 8 03 2008, 00:17
|
|
Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 362 Katılım: 2-02 08 Üye No: 543 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (70%) ![]() |
20 yaşındayım. İstanbul doğumluyum; ama memleketim Denizli'dir. Bilkent Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisiyim. Seneye mezun oluyorum. Amacım Finans masterı yapmak. En sevdiğim şeyler olarak okumayı, satranç oynamayı (nickimden de anlaşılacağı üzere), köpekleri, PC oyunlarını ve sinemayı sayabilirim. Psychedelic Trance ve Rap dinlerim. Her türlü düşüncenin seviyeli bir şekilde dillendirildiği takdirde özgürce ifade edilebilmesi taraftarıyım. Vs. Vs.
-------------------- Öleceğiz müjdeler olsun! Müjdeler olsun;
Ölümü de öldüren rabbe secdeler olsun! |
flying_spaghetti_monster ![]() |
Gönderme: 8 03 2008, 04:45
|
|
Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 3 Katılım: 10-12 07 Üye No: 394 Ülke: United States Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
e bende yeni yetmeyim kendimden bahsedeyim bari.
yas 24. istanbulluyum. lise hayatimi pink floyd ve led zeppelin'e tapmakla gecirdim. tanriya tapmaya vakit bulamadim. oyle ateist oldum universite icin burs kazandim ABD'ye geldim. major: elektronik muhendisligi, minor: fizik/felsefe. baya inekledim anlicaniz. hala gurbette calismakla mesgulum finansal bi firmada. yanliz bu amerikan kapitalizmi beni yedi bitirdi. aman da hey kardesim bu hirs bu cile neden. bi oturun bi rahatlayin birbirinizi bu kadar yemeyin demek geliyor adamin icinden. bu nedenle amacim seneye matematik doktorasi yapmak. hayattaki amacim: riemann hipotezini cozmek. yok devenin nali dediginizi duyar gibi oldum. farkindayim. taktim bi kere. -------------------- ustunde dusunulmemis hayat, yasamaya deger bir hayat degildir -- plato
|
enverbati ![]() |
Gönderme: 9 03 2008, 14:14
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 63 Katılım: 29-02 08 Üye No: 654 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (0%) ![]() |
23 yaşındayım. dekorasyon işiyle uğraşıyorum . uludağ üniversitesi mezunuyum. dekorasyon işi benim için çok zevkli. küçüklüğümden beri evler ve dekorasyonu hep ilgimi çekmiştir. şimdi ise bu işi yaptğım için çok mutluyum.
dekorunu beyenmediğim tek yer kendi evim -------------------- bir yaratıcı olmadan bu kadar maddenin kendiliğinden olması sana mantıklı.
hz. ademle hz. havvanın gökten inmesi bana mantıklı [B][FONT=Arial][SIZE=7][COLOR=orange] |
diskriminant ![]() |
Gönderme: 9 03 2008, 22:43
|
![]() Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 30 Katılım: 26-01 08 Üye No: 508 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
Karekök içinde b kare eksi 4 ac.Ben diskriminant.Emekli matematik öğretmeniyim.
Briç oynarım.Borsa hobimdir.Son 1 yıldır satın aldığım programla matematik soru bankası hazırlıyorum.Günde yaklaşık 5 saat.Yaz-kış demeden.Aralıksız. Arada sitedeki yazıları okuyorum.Çalışkan 4 öğrencimi (matematik) sınavlara hazırlıyorum. Herkese saygılar.. |
Pald ![]() |
Gönderme: 9 03 2008, 23:06
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 944 Katılım: 22-11 07 Üye No: 351 Ülke: France Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Fikirsel'e hoş geldiniz öğretmenim. Saygı ve sevgilerimi sunarım.
-------------------- Il faut savoir choisir entre la révélation passée et la liberté futur. ATATÜRK.
|
TheWall ![]() |
Gönderme: 3 04 2008, 20:39
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 82 Katılım: 24-03 08 Üye No: 725 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
bende 16 yasindayim ankarada oturuyorum lise 2 ogrencisiyim
basket oynamayı bisiklete binmeyi severim muzik dnlemeyi severim bi grupta brutal vokalim cok iyi sayilmasamda 7. sınıftan beridir ateistim 5. sınıfta yargılamaya başladıgımı hatırlarım bilim kurgu, komedi, muzikal, korku filmelerini severim fazla dizi film izlemem okulda yetiştirilen domuzlardan olmamak hedeflerimden we dont need no education konserlere gitmeyi severim metal muzik dinlemeyi severim ama yaninda klasikleri asla unutmam metal muzik ten dahada cok dinlerim klasik sayılmasada nirvanaya bildiginiz taparım allaha inanmıyorum nirvanaya inanıyorum -------------------- We Don't Need No Education
|
mercek ![]() |
Gönderme: 4 04 2008, 12:43
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: YASAKLI Mesaj: 1775 Katılım: 13-10 07 Üye No: 269 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (10%) ![]() |
Ben Adapazarı (yobaz city) de yaşayan bir canlıyım.Eski bir sofiyim
-------------------- Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır; ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise, kesinliklere ulaşır.
- Bacon, Öğrenmenin İlerleyişi (Sorgunun üzerinde durursanız gerçekler ayağınıza gelecektir) Mercek |
inançlı_bursa ![]() |
Gönderme: 4 04 2008, 12:47
|
||
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: YASAKLI Mesaj: 676 Katılım: 28-02 08 Üye No: 650 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (80%) ![]() |
ay nasıl döndün sonra merak ettim -------------------- Hazreti Muhammed ahlakı,
Hazreti Süleyman saadeti, Hazreti Eyyubun sabrı, Hazreti Yusufun güzelliği, Hazreti Hamzanın cesareti, Hazreti Ömerin adaleti, Hazreti Alinin bilgisi ve 124 bin peygamberin duası sizinle olsun:) |
||
overnightvisit ![]() |
Gönderme: 5 04 2008, 01:04
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 341 Katılım: 21-02 08 Üye No: 623 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (50%) ![]() |
7 yıl klasik gitar çaldım amatörce.Konserler... Sonra blues'a gönül verdim. Eric Clapton idolümdü...hala da öyle (A lar şapkalı)
Klasik müzikte Mahler. Bütün zamanların bestecisi bence. ...ve bütün zamanların en iyi iki şarkısı: Dark side of the moon ve Smooth (Santana) Hukuk ve felsefe hayatın gerçekleri ve gerçeğin anahtarı. |
The Mockingbird ![]() |
Gönderme: 5 04 2008, 01:32
|
Lunar Command Champion! Collapse Champion! O My Head Champion! The Viking Champion!![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 238 Katılım: 31-12 07 Üye No: 446 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Bacaklarıyla şu sıralar sorun yaşayan, sigara içen, zavallı fakat çok sosyetik bir ilin üniversitesinde okuyan (bırakacam gibi görünüyor) 21 yaşında biriyim.
-------------------- |
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 3 07 2008, 12:26
|
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
güncelleme
-------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
Steelgrave ![]() |
Gönderme: 20 08 2008, 03:11
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 91 Katılım: 11-09 07 Üye No: 185 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
23 yaşında İstanbul'da yaşayan bir çevre mühendisiyim.
Herkese sevgiler... |
WhiteEagle_ ![]() |
Gönderme: 20 08 2008, 20:37
|
|
Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 32 Katılım: 27-07 08 Üye No: 963 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (0%) ![]() |
27 yaşındayım Tekirdağ lıyım Elektronik teknikeriyim. Ama yaptığım iş kalite denetim ile ilgili .. ve sigarayı bırakalı 1 hafta oldu tavsiye ederim içenlere bırakmalarını tavsiye ederim selamlar
|
wastman ![]() |
Gönderme: 21 08 2008, 02:11
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 24 Katılım: 16-08 08 Üye No: 998 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Kararsız Uyarı: (0%) ![]() |
İstanbulluyum, Mali müşavirim.33 yaşındayım. Birkaç çocuğum birde karım var. 1,5 sene gitar - 6 ay bağlama - 3 ay amatör tiyatro kursu aldım. Hiçbirinde başarılı olamadım. Bu yüzden muhasebeci oldum. Muhasebeyi ve muhasebecileri hiç sevmem, bu yüzden sosyal çevremde çok az muhasebeci var. Balık burcuyum, duygusalım yani. |
shira ![]() |
Gönderme: 3 09 2008, 12:10
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 140 Katılım: 3-09 08 Üye No: 1026 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
in science we trust mottosuyla yaşayan 3. sınıf tıp öğrencisiyim.
bu forumu bulduğuma sevindim.. |
Pald ![]() |
Gönderme: 3 09 2008, 13:36
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 944 Katılım: 22-11 07 Üye No: 351 Ülke: France Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Sevgili shira ve wastman,
Fikirleriniz ve görüşlerinizle forumlara, hepimizin ihtiyacı olan olumlu katkılarda bulunmanızı temenni ederim. Bu arada, ben de kendimi tanıtayım. Wastman gibi, ben de 33 yaşındayım. 7 eylülde, bir ağaç daha dikeceğim. Fransa'da çalışan bir teknisyen idim. Dünyanın en güzel kadını, anneme eşlik edebilmek için; hem amirim hem de hayatımı paylaştığım hanımın rizasını alarak, memleketime döndüm. Fikirselden önce, hiç bir foruma katılmamıştım. Çünkü 3 posta ile çalışmak çok güçtü benim için. Sadece bilgi edinmek için girerdim sitelere. Fikirselin Atatürk ilkelerini benimsemesi ve asırlardan beri, islâmın din bataklığında tuksakladığı halkımızın bilince ulaşması için verdiği uğraş, beni de aralarına katmalarına yetmişti bile. Fikirsele hoş geldiniz. -------------------- Il faut savoir choisir entre la révélation passée et la liberté futur. ATATÜRK.
|
KaraHindiBa ![]() |
Gönderme: 1 08 2009, 18:15
|
All Ball Champion! ABC wordgame Champion!![]() Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 40 Katılım: 30-07 09 Üye No: 1897 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Diğer Uyarı: (10%) ![]() |
-eveet.. Ben BüteyRa [Sabah güneşi].. Daha 17.. - Hayatının en güzel dönemlerinde.. -Başörtüsüne insanların nasıl baktığını araştırayım derken google amca bu foruma bıraktı beni.. İslamı ve başörtüsünü kötü gösteren insanları[resimlerde] , ve yapılan yorumları gorunce üye oluverdim [: - patLıcanı cok severim x] -buyuk bi kaLabaLıgın onunde mikrofona geçip kendimi tanıtacak kadar cesaretLi , -iki uc insanın yanında bi kaç keLimeyi biraraya getiremeyecek kadar utangacımdır ." -KarahindibA > Benim çiçeğim.. -2 kediciğim var.. Bulut & Muffin.. [kedilerimi korkutan Kedi : Şeraffetin hariç!] - ![]() - ![]() -Resim [yağlı boya&Karakalem] yapmayı , fotoğraf çekmeyi ve sarımsak dövmeyi seviyorum.. [: - ![]() - ![]() - ![]() -Tesettürlüyüm.. -Fikirlerinizi önemsemekle birlikte kabul etmiyorum.. -Çok bilgili donanımlı olduğumu söyleyemem.. Açılan konularla arastırmalarla birşeyler alabileceğimi umuyorum.. -Bir kaç Allah dostu da gördüm buralarda (= -neyse..Kısaca Büteyra böyleydi.. -Pastırmanın yurdu diye ucuz satıldığı sanılan ve bir kaşığa 40 mantının sığdığını düşündükleri şehir : Kayseriden 'Selamlar!'. |
NEXUX ![]() |
Gönderme: 5 11 2009, 20:56
|
||
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 15 Katılım: 31-10 07 Üye No: 306 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Konuyla alakasız fakat avatarın süper -------------------- The Cylons were created by Man.
They Rebelled. They Evolved. They Look and Feel Human. Some are programmed to think they are Human. There are many copies. And they have a Plan. |
||
NEXUX ![]() |
Gönderme: 5 11 2009, 20:58
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 15 Katılım: 31-10 07 Üye No: 306 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Gerçekten Bulut ve Muffinin resimlerimi bunlar?
Kartpostal gibi, çok güzeller... Tüm canlıları seviyorum fakat kedilerin yeri ayrı... -------------------- The Cylons were created by Man.
They Rebelled. They Evolved. They Look and Feel Human. Some are programmed to think they are Human. There are many copies. And they have a Plan. |
ilahsız ![]() |
Gönderme: 8 11 2009, 17:47
|
|
Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 44 Katılım: 25-07 09 Üye No: 1885 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Anarşizm Uyarı: (0%) ![]() |
Ben ............. İstanbul'da yaşamaktayım.21 yaşındayım.İstanbul üni........ öğrencisiyim.Aslen Rizeliyim.3 yıldır ateistim.Ölene kadarda mıuhafaza edeceğim,bütün yobazların karşısında cellatım.Kaybedecek bir şeyim yok.2 yıldır psikolojik tedavi görüyorum.Black metal dinlerim.Genellikle Burzum.Saçlarım uzun,sakallarım keçi.Siyah giymeyi severim,sonuna kadar komünizm.
Burada kim olduğunuzu açıklamamanızı tercih ediyoruz. Tabii özel yaşamınızda istediğinizi yapabilirsiniz. Bu mesaj gezgin95 tarafından 12 11 2009, 14:51 yeniden düzenlenmiştir -------------------- Tanrı yoktan var ettiyse yoklukta bir varlıktır o halde yokluk yoktur!
Hiç bir şey yoktan var olmaz!Varsa tanrınız ispatlayın! |
Aguero ![]() |
Gönderme: 12 11 2009, 01:12
|
|
Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 7 Katılım: 6-09 09 Üye No: 1977 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
........ doğumlu ............ Elektronik bölümü öğrencisiyim, ............
Bölümümden memnun değilim,birçok arkadaşım gibi zamanında yaptığımız bir hatadan dolayı istemiyerek okuyoruz elektronik bölümünü, Konuşmayı pek sevmiyorum biraz utangacım Adım ............ Burada kim olduğunuzu açıklamamanızı tercih ediyoruz. Tabii özel yaşamınızda istediğinizi yapabilirsiniz. Bu mesaj gezgin95 tarafından 12 11 2009, 01:43 yeniden düzenlenmiştir |
Sabbath ![]() |
Gönderme: 15 11 2009, 20:50
|
![]() Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 7 Katılım: 15-11 09 Üye No: 2189 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
[B]Merhabalar aranıza yeni katılmış bulunuyorum
Adım XXX Ankarada yaşıyorum 17 yaşındayım üniversite sınavına hazırlanıyorum lise son sınıftayım lise macerama Ankara Fen Lisesinde başladım ardından ben ne yaptım ne işim var burda olaylarına girdim.Atatürk anadolu lisesine geçiş yaptım eşit ağırlık bölümünü seçtim hayalini kurduğum Psikoloji bölümünü okumak için.Tam olarak 7 senedir gitar çalıyorum 10 yaşında başladım müziğe 2.5 sene klasik gitar çaldım ardından 1 sene bıraktım sayılır gitarı elime almadım Hepinize saygılar sevgiler İsim silinmiştir,CC |
Sayfa: (2) 1 [2] |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.1640 12 queries used GZIP Açık |