|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (2) [1] 2 ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 10 09 2007, 11:35
|
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
arkadaşlar herkez biraz kendinden bahsedebilirmi kusura bakmayın uygun bir bölüm bulamadığımdan buraya yazıyorum.il önce ben başlıyayım.
ben 15 yaşındayım urfada oturuyorum. lise 2.sınıfa geçtim.amatör olarak müzik ile ilgileniyorum blok fülüt bağlama klasik gitar elektro gitar çalıyorum ama tabi profesyönel olarak değil. genelde vaktimin çoğunu belgesel izlerek geçiririm.asosyal bir inasım diyebilirim. daha önce discovery natgeo history channel izlerdim şimdi ise iztv nat geo crime history ama daha çok iztv ileride belgesel çekmek ve belgesel müzikleri yapmayı istiyorum. ve karavan alıp türkiyeyi dolaşmak istiyorum. türkiyede o kadar çok güzel yer varki. tabii bir ülkemizin değerini bilmiyoruz. şimdi sıra sizde -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
Axamenta ![]() |
Gönderme: 10 09 2007, 14:09
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 91 Katılım: 5-09 07 Üye No: 171 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
24 yaşındayım, stajyer avukatım. üniversite yıllarımda senin gibi müzikle çok ilgiliydim. elektro çalıyordum şu sıralar hiç vaktim yok. koyu metal müzik hastasıyım. artık ne belgesel izleyebiliyorum, ne doğru düzgün kitap okuyabiliyorum. okul yıllarımda binlerce sayfa iflahımı keseli çok oldu
-------------------- i don't fuckin' care if i live or die! http://www.youtube.com/watch?v=1vey16as4F8 rOARH! |
anhedonik ![]() |
Gönderme: 10 09 2007, 21:39
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 482 Katılım: 3-07 07 Üye No: 54 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
ee yarışmacılara başarılar dilemek yok mu ?
-------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 10 09 2007, 22:12
|
||
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14964 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
1 ay gitar dersi aldım,başparmak yapım ve kol kaslarım esnekliğe izin vermediğinden kestim..hamallıktan geliyorum ![]() blues&rock gitar kursu da Türkiye'de benim yaşadığım şehirde yokmuş,bunu da anladık.. -------------------- |
||
anhedonik ![]() |
Gönderme: 10 09 2007, 22:27
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 482 Katılım: 3-07 07 Üye No: 54 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
hehe ben gitar çalmayı 4 yıl önce bıraktım.
-------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 10 09 2007, 22:29
|
||
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14964 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
"Wish you were here "(pink floyd)çalmayı öğrenip bırakmışsındır -------------------- |
||
kitapsiz ![]() |
Gönderme: 11 09 2007, 00:00
|
![]() KİTAPSIZ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: YASAKLI Mesaj: 1064 Katılım: 21-06 07 Üye No: 35 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (10%) ![]() |
benim kendimi tanitmama gerek yok. ben internetin tek vede en önemli cumhurbaskani adayi olaraktaaaaan, vedeee internetin en bi VIP person"u olaraktaaaaaan,, hemdeeeeee hayatimin her saniyesi halka mal olmus bir büyüüüüüüüük sahsiyet oldugumdaaaan, zaten beni ve hayatimi siz benden iyi biliyorsunuz. öhhö öhhhöm öhhhhööö en sevdigim hobim dantel örmek. simdi monitoruma dantelden en son tesettür modasina uygun bir türban, ay pardon, örtü örüyorum. modelimin adi " hayrunnisa plajda " adindan anlasilacagi gibi, bu plajda ötünülecek bir türban, ay padon.. monitor örtüsü.. islamin basina huni biciminde ve yesilin her tonunda vede tabaninda arapca allah yazan coraplarda örüyorum. erkek erkege toplu halde agillara, ay yine pardon.. camilere dolussunlarda, corap kokusunun verdigi rehavetle husu icinde allah yallah sallawalla falan filan arapca geveleyerek,,, ilkel ritüellerle ülkemi ve halkimi 1400 yil gerilerin ilkel bir arap kabilesinin karanliklarina ve vahsetine ceksinler diye... -------------------- Benim manevi mirasım bilim ve akıldır.
M.K. Atatürk |
satanist dahi ![]() |
Gönderme: 13 09 2007, 20:45
|
|
Katılımcı ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 41 Katılım: 2-07 07 Üye No: 52 Uyarı: (10%) ![]() |
gangsterle bilimadamı arasına sıkışmış biri galiba en doğrusu bir hesomagari
|
Sheritra ![]() |
Gönderme: 13 09 2007, 22:28
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 81 Katılım: 21-07 07 Üye No: 72 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
Arkadaşlar bence konu ilginç:
Ben birgün güneşin dağların arasından farklı bir yüzle doğacağına inanan insanlar sınıfından bir kişiyim.Yaşım 24 -------------------- Güneş & İsyan
|
| Shirin |
Gönderme: 14 09 2007, 21:52
|
|
Unregistered |
benim de yarın doğum günüm
|
|
|
CultureClub ![]() |
Gönderme: 14 09 2007, 22:03
|
||
Unutursam şimdiden iyi ki doğdun.."her hatunun rüyası zetina dikiş makinası"diye bir reklam vardı eskiden. Aslında reklam şöyle olmalıydı.."her hatunun kabusu yeni yaş...al sana taş" -------------------- |
||
| Shirin |
Gönderme: 14 09 2007, 23:11
|
|
Unregistered |
biliyorum ya, bugün ofiste bi ara ağladım hatta, hiç anlamadım nerden çıktı ne oldu niye birden ağladım???
salakça bi durum... sonra zaten yarın dövme yaptırmaya karar verdim filan, bişeyler oluyo ama bana hadi bakalım.... |
|
|
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 15 09 2007, 17:22
|
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
benim bildiğim 30 yaşındakiler bunalıma girer sende 1 sene önce başlamış.
gerçi kadınlar 20 yaşından itibaren her doğum günlerinde strese girerler. -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
| Shirin |
Gönderme: 16 09 2007, 04:02
|
|
Unregistered |
hadi be!!!!gıcık etme beni..
|
|
|
Zenobia ![]() |
Gönderme: 17 09 2007, 09:57
|
||
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 293 Katılım: 2-08 07 Üye No: 103 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyalist Uyarı: (0%) ![]() |
Bu genellemeye göre ben daha yirmi yaşımı göremedim demektir... Çünkü hala yaş konusunda stres yapmadım. Sadece yaşayacağım sürenin azalması biraz canımı sıkıyor.. -------------------- Ne camiye yararım, artık ne kiliseye
Tanrı bilir, hamurum, hiç benzemez kimseye Dinsiz bir derviş deyin, ya da çirkin bir orospu, Ne dünya umudum var; ne din, ne cennet diye! |
||
Zenobia ![]() |
Gönderme: 17 09 2007, 10:00
|
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 293 Katılım: 2-08 07 Üye No: 103 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyalist Uyarı: (0%) ![]() |
Ben de kendimi tanıtayım azıcık..
47 yaşındayım. İşçiyim. Haklıyım. Kazanacağım. En büyük zevkim okumak..okumak..sonra da birşeyler karalamaktır. Araştırmayı seviyorum, soru sormayı seviyorum. İnsanlar beni hala şaşırtabiliyor. Bu da saf yanlarımı hala koruduğumu gösteriyor. Her yıl başında kararlar alırım, kendimle ilgili...Bu yılki kararım öfkemi yönetmeyi öğrenmekti, sanıyorum bu konuda mücadelemde başarılı olmak üzereyim. Şimdilik bu kadar... -------------------- Ne camiye yararım, artık ne kiliseye
Tanrı bilir, hamurum, hiç benzemez kimseye Dinsiz bir derviş deyin, ya da çirkin bir orospu, Ne dünya umudum var; ne din, ne cennet diye! |
NEXUX ![]() |
Gönderme: 31 10 2007, 23:29
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 15 Katılım: 31-10 07 Üye No: 306 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Merhaba
Ewet ben geldim. Yeniyim , -------------------- The Cylons were created by Man.
They Rebelled. They Evolved. They Look and Feel Human. Some are programmed to think they are Human. There are many copies. And they have a Plan. |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 31 10 2007, 23:33
|
hoş geldin
-------------------- |
NEXUX ![]() |
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 15 Katılım: 31-10 07 Üye No: 306 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
umarım bu mesajını hatırlarsın
basınıza dert olacam ha ha ha .... [ kötü yaratık gülüş efekti ] -------------------- The Cylons were created by Man.
They Rebelled. They Evolved. They Look and Feel Human. Some are programmed to think they are Human. There are many copies. And they have a Plan. |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 31 10 2007, 23:57
|
Dert olduğun anda uzaklaştırılırsın 2 tıka bakar..
haha -------------------- |
NEXUX ![]() |
Gönderme: 1 11 2007, 00:01
|
haclerim
12 tıkka bakar ama deyer ha ha -------------------- The Cylons were created by Man.
CultureClub ![]() |
Gönderme: 1 11 2007, 00:04
|
||
Değer yazamayıp "deyer"yazan bu siteyi hack'leyemez -------------------- |
||
NEXUX ![]() |
|
ha ha , belli olmaz ,
HACKER bildiğin gibi ingilizce bir kelime , COMPUTER PROGRAMING tamamiyle ingilizce , source da ingilizce , eh , gerisin sen düşün.... şaka bir yana kim kıyar ki bu siteye zaten , gerçekten beyendim. Daha çok insan gelebilir ama user friendly bir yapı kazandırmak gerek. Kabul ederseniz arada bir iki öneri de yazmak isterim. Tekrar merhaba ... -------------------- The Cylons were created by Man.
CultureClub ![]() |
Gönderme: 1 11 2007, 00:14
|
||
Önerilere açığız. Ayrı bir öneri başlığı açabilirsin,düzensizliği sevmem. -------------------- |
||
warrior ![]() |
Gönderme: 1 11 2007, 01:11
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 83 Katılım: 29-10 07 Üye No: 305 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
Ya kusura bakmayın, koyu muhabbeti görünce kendimizi tanıtmayı unutttuk: 76'lıyım, makina teknisyeniyim, okumak, gezmek, sinemaya gitmek hobilerim. Tartışmayı, fikir alış-verişini severim.(tabii seviyeli olursa).
-------------------- ''Bizim dinimiz en tabi ve makul dindir ve ancak bundan dolayıdır ki son din olmuştur. Bir dine tabii olmasi için akla, fenne, ilme ve mantığa uygun olması lazımdır. Bizim dinimiz bunlara tamamen uygundur."
Mustafa Kemal Atatürk (Sadi Borak, Atatürk ve Din, Istanbul, 1962.) |
fehmican ![]() |
Gönderme: 1 11 2007, 20:41
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 185 Katılım: 19-09 07 Üye No: 200 Ülke: Poland Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
bugün 25 yaşına girdim.elektronik öğretmeni adayıyım.vücut geliştirme sporu yapıyorum.maalesef enstrüman çalamıyorum.satranç oynarım.her türlü müziği dinlerim her yemeği yaparım sen neymişin be abi
-------------------- değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
|
tarkan ![]() |
Gönderme: 1 11 2007, 22:09
|
|
Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 3 Katılım: 1-11 07 Üye No: 309 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
kimya muhendisligi 2.
yasamak kimyadir! -------------------- Ateizmin bilimsel dayanagi yoktur. Bilimin secilmis konularinin yorumlanmasidir. Ben ayni bilimi alir , Allah'in kudretine baglarim. Dolayisi ile Ateizm bir yorumdur , oyle tek tarafli yorumdur ki bir inanc bicimi halinde sekillenir , dini tartismalarda.
Inancliya inancli olmamayi tavsiye ediyorsun da sen niye ateizm inanlisisin ? |
maviliperi ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 00:12
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 28 Katılım: 22-10 07 Üye No: 290 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
84 'lüyüm
ev kızıyım mutlu olmak adına universiteden ogrendiklerimi değerlendirip geleceğimi sekillendirmeye calısıyorum hmmm baska ne yazsammm fikirseli cok sevdim ekran basında sızlerle tarstmak(arada sırada seviyeyi kaybediyorum kusura bakmayın ya ama sizde sinir ediyorsnuz be kardeşim) cok zevkli bir de bunun yanında enfes muzikler dinlemek ..... ohhh gecelri cok ii oluyor acıkcası oooo baya yazzdım yav neyse yarısmacı arkadslara basrılar -------------------- ........sonra dedimki söz ver kendine,denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin,sevilmek istiyorsan once sevmeyi bileceksin;ucmayı seviyorsan düşmeyide bileceksin,korkarak yaşıyorsan YALNICA HAYATI SEYRDERSİN.....
|
devgenc09 ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 00:30
|
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 249 Katılım: 15-06 07 Üye No: 10 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (20%) ![]() |
bayadır burdayım ama neyse kısmet buguneymiş!
-------------------- yaratanın yarattıgı beyinle yaradanın olmadıgı kanısına varmak!
sayamıycagım kadar olaya tesadüf demek,milyarlarca insanın yanıldıgını dusunmek ve tum bunlara karsılık en ufak bir olay karsısında acizlikden kıvranmak?işde bile bile lades budur işde azabı hak edenler bunlardır!! |
ElMariachi ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 00:31
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 143 Katılım: 7-10 07 Üye No: 248 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Ankara da doğdum büyüdüm 27yaşımdayım,
müzisyenim. Eskisi kadar olmasa da kitap okumayı seviyorum. Satranç benim de hobim.Birgün Cumhuriyet okumasam salakça bir gün geçirmiş gibi oluyorum. Türk filmlerini çok seviyorum; özellikle bağımsız sinemacıları. Et yiyenlerden ve şişkolardan hiç hoşlanmam. Ayrıca sabah iştahla kahvaltı yapan insanlardan da korkuyla karışık bir uzaklaşma hissi duyuyorum. 'Sabah kalkar kalkmaz zıkkımlananlardan kork!' benim bu insanlar için söylediğim sözdür. Yapmacık insanlardan aşırı derecede tiksiniyorum. Hayvan severleri severim, özellikle de kedi sevmek birinci kriterdir tanıştıklarımla arkadaş olmamda. Kedi sevmem diyenleri ben de sevmem,'Hayatta köle mi arıyorsunuz ?' derim onlara. Hafif toplu kadınları severim. Özellikle iri göğüslü olanları. Fakat makyaja karşı miğdemde bir bulanma oluyor. Kadın güzeldir 'boya' ise kötü. (Şu sıralar aşık olmaya başladım başka kadınları görmüyorum gerçi) Tebessümü sırıtmaya tercih ederim, özellikle hayatta sessiz insanları seviyorum, loşta oturmayı sevenler dostumdur. Konuşurken gözlere bakanları severim. Yeteneklileri severim, yeteneksiz ama yeteneksizliğini bilenleri de. Kendimi severim,iyi huylarım var, bu sitedekileri de seviyorum, bir şekilde buluşuyoruz sürekli değil mi? Sevgi ve saygılarımla... |
devgenc09 ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 00:38
|
![]() Bu forumu sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 249 Katılım: 15-06 07 Üye No: 10 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (20%) ![]() |
ben 17 yasındayım!!4yıldır lise okuorm ama 10. sınıftayım sistemin carpıklıgı ve tabiki kendi hatalarımdan dolayı
anadolu teknik lisesi elektronik bölumu... profösyonel futbolcuyum artık yeni imza attım:)hayatımda yolunda giden tek sey:) sevmediğim birsey varsa oda duzenbaz,serefsiz,adi ve kendini geliştirmemiş insanlardır!!! -------------------- yaratanın yarattıgı beyinle yaradanın olmadıgı kanısına varmak!
sayamıycagım kadar olaya tesadüf demek,milyarlarca insanın yanıldıgını dusunmek ve tum bunlara karsılık en ufak bir olay karsısında acizlikden kıvranmak?işde bile bile lades budur işde azabı hak edenler bunlardır!! |
fehmican ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 12:57
|
||
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 185 Katılım: 19-09 07 Üye No: 200 Ülke: Poland Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
hangi lise ? ben de elektronik öğretmeni olucam yakında sen de bu kadar yavaş gidersen belki hocan olurum. -------------------- değişmeyen tek şey değişimin kendisidir.
|
||
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 17:03
|
||
benim bildiğim 2 sene sınıfta kalan okuldan atılıyodu. neyse bende 10. sınıftayım fire vermedim. örnek aldığım insanlar: seda sayan nihat doğan semra hanım caner tülin -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
||
mysterieux ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 17:25
|
![]() The Princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 371 Katılım: 17-06 07 Üye No: 25 Ülke: World Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
selam.ben çinliyim ama aynı zamanda da zenciyim. hiç okula gitmedim, okuma yazma bilmem!? Tanrının olmadığını altıncı hislerimle buldum.
Hayvanları çok severim, hobilerim böcekleri öldürüp biriktirmek, sapanla kuş vurmak ve taşla kedi kovalamak. Bir de fikirseli çok seviyorum. -------------------- "Freedom will be possible when people understand and desire it--for man can only rule where others subserviently obey. Where none obey, none has power to rule."
George Nicholson |
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 17:35
|
||
kısaca canilik yazabilirdin -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
||
mysterieux ![]() |
Gönderme: 2 11 2007, 18:10
|
![]() The Princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 371 Katılım: 17-06 07 Üye No: 25 Ülke: World Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
evet tabi neden olmasın.
-------------------- "Freedom will be possible when people understand and desire it--for man can only rule where others subserviently obey. Where none obey, none has power to rule."
George Nicholson |
Freddie ![]() |
Gönderme: 3 11 2007, 17:06
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Başlığın adı ''kendimizi tanıtalım'' ama Alkan ile Axamenta dışında kendini tanıtan olmamış
-------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
Freddie ![]() |
Gönderme: 3 11 2007, 17:15
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Aaa başkaları da tanıtmış yaw pardon,ben sadece başlara bakmıştım
Tabi bu arada ben kendimi tanıtmayı unutmuşum.Ben Antalya'da bölümü 13.tercihi olduğu için biraz tembel bir üni. öğrencisiyim. 22 yaşında, hayatının baharında, metalci, felsefe okumayı seven, satanist tipli olmakla itham edilen, piercingi iltihap kapalı bir sene olmuş biriyim işte. Çift cinsiyetliyim Gerçek adımı, kullandığım addan tahmin etmek olanaklı olabilir(mi acaba?) -------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 3 11 2007, 18:08
|
ferdimi ?
-------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
yıldız ![]() |
Gönderme: 3 11 2007, 19:42
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 60 Katılım: 27-09 07 Üye No: 214 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (10%) ![]() |
merhabalarrrr
- fars. benden size zarar gelmez eyyy ateistler- bendeniz esra 21.01.1987 doğumlu doğma büyüme istanbul aslen karadenizli bir kişiliğim. şu an işletme 2. sınıf öğrencisiyim gerçi 2. sınıfta 2. senem çift dikiş gidiyorum inşallah bitecek olan bir okulum var. okula gitme gibi bi zorunluluğum olmadığından uzun süre kitapçıda çalıştım. şu an işsizim ve halen iş aramktayım. okul bittikten sonra birçok hayalim var. kendimi moda tasarım alanında geliştirip ilk önce türkiye daha sonra dünya çapında bir moda tasarımcısı olmak. sanırım bu kadar yeterli ... -------------------- rahatla ......
|
Sayfa: (2) [1] 2 |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.3801 13 queries used GZIP Açık |