Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder

Sayfa: (7) « İlk ... 5 6 [7]  ( İlk okunmamış iletiye git ) Reply to this topicStart new topicStart Poll

> Fikirsel Forum Sorumluları Arıyoruz, Fikirsel'e katkınız olsun...
Joker Offline
Gönderme: 2 10 2009, 15:42
Quote Post

Yoğun Katılımcı

Grup: Members
Üye No: 1960

Ülke: World
Aklen-Fikren: Ateist
Politik Görüş: Diğer

Uyarı: (0%) -----

Sevgili Yüce Manitu

Tebrik eder,başarılarınızın devamını dilerim... wink.gif

Saygılar...

--------------------
Joker was here
PMEmail Poster
CultureClub Offline
Gönderme: 3 10 2009, 18:04
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

Grup: Forum Sorumlusu
Üye No: 1

Ülke: Türkiye
Politik Görüş: Sosyal demokrat

Çoğulculuk ve katılımcılık de, canımı ye. smile.gif

Olur,sevgiler.. smile.gif

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
CultureClub Offline
Gönderme: 6 10 2009, 18:10
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

Yönetici arkadaşlarımızdan bazıları üniversitede görevlidir,bazıları öğrencidir.Öğretim sezonu başladığından foruma yeterince katkı sağlayamayacaklar.Benim gibi çalışan arkadaşlar da iş nedeniyle her zaman her yere yetişemiyor.

Bu nedenle forumla ilgilenebilecek yeni forum sorumlusu arkadaşlara gereksinim var..

Zaten her yeni katılan 200-300 üyeden sonra bir forum sorumlusu arkadaş almak gereklidir..

İlgilenenler burada belirtsin lütfen..

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
mercek Offline
Gönderme: 6 10 2009, 21:49
Quote Post

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Grup: YASAKLI
Üye No: 269

Uyarı: (10%) X----

Gündüzleri hafta sonları hariç full boşum, bilginize.

--------------------
Kişi kesinliklerle başlarsa gideceği yer kuşkulardır; ama kuşkularla başlayacak kadar doygun ise, kesinliklere ulaşır.

- Bacon, Öğrenmenin İlerleyişi

(Sorgunun üzerinde durursanız gerçekler ayağınıza gelecektir) Mercek
PMEmail Poster
Seabee
Gönderme: 6 11 2009, 20:21
Quote Post

Unregistered

Arkadaşlar son günlerde yaşanan olaylardan düşündüm taşındım ve forumdan ayrılma kararı aldım. Neredeyse gelir gelmez yönetici olduğum için neyin ne olduğunu anlamak ve kendi hayat görüşlerimle karşılaştırmak için fırsatım olmamıştı. Bu aktivitenin bana uygun olmadığını düşünüyorum çünkü verimli değil zararlı olduğu kanaatindeyim.

Bizler dini inancın nasıl kişisel düzeyde kalmasını istiyorsak aynı şey dinsizlik için de geçerli olmalı. Dindar kişilere saldırarak, dalga geçerek ancak kendi nefretinizi ifade etmiş olursunuz. Bu fikir çatışması değil, bireylerin birbirleri ile birebir çatışmaları anlamına gelir ki düşünce düzeyinde hiç bir ilerleme sağlamaz hatta ayrılığı daha da artırır. Herkesi değiştirme gibi bir hırsım olmadığından kendimi bu topluluktan çekiyorum.

Burada çok güzel dostluklar edindim. CC, Gezgin, Joker, Yucemanitu ve adını saymadığım hepinize hayatta mutluluklar diliyorum. Jokerin dediği gibi, sevgiler ve saygılar efendim… smile.gif
yucemanitu Offline
Gönderme: 6 11 2009, 21:21
Quote Post
What`s Her Bra Size? Champion!

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Üye No: 1425

QUOTE (Seabee @ 6 11 2009, 18:11)
Arkadaşlar son günlerde yaşanan olaylardan düşündüm taşındım ve forumdan ayrılma kararı aldım. Neredeyse gelir gelmez yönetici olduğum için neyin ne olduğunu anlamak ve kendi hayat görüşlerimle karşılaştırmak için fırsatım olmamıştı. Bu aktivitenin bana uygun olmadığını düşünüyorum çünkü verimli değil zararlı olduğu kanaatindeyim.

Bizler dini inancın nasıl kişisel düzeyde kalmasını istiyorsak aynı şey dinsizlik için de geçerli olmalı. Dindar kişilere saldırarak, dalga geçerek ancak kendi nefretinizi ifade etmiş olursunuz. Bu fikir çatışması değil, bireylerin birbirleri ile birebir çatışmaları anlamına gelir ki düşünce düzeyinde hiç bir ilerleme sağlamaz hatta ayrılığı daha da artırır. Herkesi değiştirme gibi bir hırsım olmadığından kendimi bu topluluktan çekiyorum.

Burada çok güzel dostluklar edindim. CC, Gezgin, Joker, Yucemanitu ve adını saymadığım hepinize hayatta mutluluklar diliyorum. Jokerin dediği gibi, sevgiler ve saygılar efendim… smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image

--------------------
“Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)

“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.”

Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

user posted image
PM
yucemanitu Offline
Gönderme: 6 11 2009, 21:23
Quote Post
What`s Her Bra Size? Champion!

Fikirsel Bağımlısı
Group Icon

Üye No: 1425

Seabee yönetici olma üye ol ama gitme burdan, biz seni çok sevdik. Kimseyle alay etme ya da aşağılama amacı yok bunu yapan varsa hata yapmıştır. Amacımız insanların aydınlanıp gerçekleri görebilmeleri.

--------------------
“Cehennemliklerin en hafifi azaplısı ayaklarına ateşten iki nalın giydirilmiş olan kimsedir. Bu nalınlar o kimsenin beynini tıpkı bir kazan gibi kaynatırlar. Kulakları kor, azı dişleri kor ve kirpikleri yalazdır. Karın boşluğundaki iç organları eriyip ayaklarından akar. Bu kişi en hafif azaplı cehennemliklerden biri olduğu halde en ağır cehennem azabını çekenlerden biri olduğunu zanneder.” (Müttefekün Aleyh)

“Onların derileri pişip yandıkça azabı duymaları için onlara yeni cilt giydiririz.” (Nisa; 56) Hasan-ı Basri şöyle demiştir: “Onların derileri günde yetmiş bin kere yanar ve yenilenir.”

Hz. Peygamber (S.A.V) şöyle buyurmuştur: “Cehennem ehlinin alt çeneleri göğüsleri üzerine iner, üst çeneleri de alınlarına kadar çıkar. Bundan sonra sırıtan bir kelle halinde kalırlar.” (Tirmizi)

Allah işkence edenlerin en hayırlısıdır.
http://kloroben.blogspot.com/

user posted image
PM
Joker Offline
Gönderme: 6 11 2009, 22:11
Quote Post

Yoğun Katılımcı

Üye No: 1960

Ülke: World

Sevgili Seabee

Açıkcası bu mesajı görünce şok oldum ve üzüldüm.Aklımın ucundan geçmezdi.

Tanıdığım değerli ve kaliteli insanlar arasında yerinizi almıştınız(halende öylesiniz).Yazılarınızı beğenerek okuyordum.Bundan da mahrum kalmış olacağım.

Almış olduğunuz karar, her ne kadar beni üzse de,düşüncelerinize önem verdiğim için anlayışla ve saygıyla karşılıyorum.

Hayatınızda başarılar ve mutluluklar dilerim.Umarım gene bir gün foruma tekrardan gelirsiniz.

Saygılar ve Sevgiler...

--------------------
Joker was here
PMEmail Poster
gezgin95 Online
Gönderme: 6 11 2009, 22:35
Quote Post

_____ 6 x 7 _____
Group Icon

Üye No: 14

QUOTE (Seabee @ 6 11 2009, 17:11)

sad.gif

Sevgiler, saygılar, Seabee.

Herşey dilediğin gibi olsun.
.

--------------------
PMEmail Poster
seabee Offline
Gönderme: 7 11 2009, 06:38
Quote Post

Yeni Katılımcı
*

Üye No: 2163

Arkadaslar mesajlarinizi gorunce cok duygulandim. Sizi ozleyecegim. emo-flowers.gif

Tekrar uye oldum ki email ile konusmak mumkun olsun. Boyle birden bire gittigim icin uzgunum. Umarim arkadasligimiz devam eder.... Burada gercekten cok kiymetli insanlar tanidim onun icin mutluyum. Tekrar gorusemezsek hersey gonlunuzce olsun ... smile.gif Sevgiler. emo-flowers.gif

PMEmail Poster
Darwin Offline
Gönderme: 7 11 2009, 11:49
Quote Post

Yoğun Katılımcı

Üye No: 1636

QUOTE (seabee @ 7 11 2009, 04:28)
Arkadaslar mesajlarinizi gorunce cok duygulandim. Sizi ozleyecegim. emo-flowers.gif

Tekrar uye oldum ki email ile konusmak mumkun olsun. Boyle birden bire gittigim icin uzgunum. Umarim arkadasligimiz devam eder.... Burada gercekten cok kiymetli insanlar tanidim onun icin mutluyum. Tekrar gorusemezsek hersey gonlunuzce olsun ... smile.gif Sevgiler. emo-flowers.gif

Yazılarınızı takip ediyordum.Kişisel kararınıza saygı duyuyorum.Hayatınızda başarılar dilerim.Yolunuz açık olsun.

Esenlikler..
PMEmail Poster
barısarock Offline
Gönderme: 13 11 2009, 14:08
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
**

Üye No: 115

Aklen-Fikren: Hiçbiri

Tüm gün full time boşum, demokratım, dinsizim, araştırmacıyım bu konuda fikirselde yetki verilirse şu zamanlarımda müsaitim.
PMEmail Poster
CultureClub Offline
Gönderme: 14 11 2009, 09:01
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

QUOTE (seabee @ 7 11 2009, 05:28)

Sevgili Seabee,

Umarım bu kararını tekrar gözden geçirirsin.
Forumlarda yazdıklarımızın halkı uyandırmada basından daha çok daha etkili olduğunu biliyorum.

Bizi bu fikirsel savaşta yalnız bırakmayacağınıza eminim. emo-flowers.gif

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
CultureClub Offline
Gönderme: 15 11 2009, 09:51
Quote Post

Dark Side Of The Moon
Group Icon

QUOTE (barısarock @ 13 11 2009, 12:58)
Tüm gün full time boşum, demokratım, dinsizim, araştırmacıyım bu konuda fikirselde yetki verilirse şu zamanlarımda müsaitim.

Bu forumda yönetici olabilmek için foruma emek vermek gerekir.

--------------------
PMEmail PosterYahooMSN
barısarock Offline
Gönderme: 15 11 2009, 12:02
Quote Post

Fikirsel'i Sevdim
**

Üye No: 115

Aklen-Fikren: Hiçbiri

Ok hakkın var gözüm düşüncemi askıya alıyorum.
Saygılar.

--------------------
Anlamak yok çocuğum anlıyor gibi görünmek var, anlıyor gibi görünmek...
PMEmail Poster
1 Kullanıcı bu konuyu okuyor (1 Misafir ve 0 Gizli Kullanıcı)
0 Üye:

Topic OptionsSayfa: (7) « İlk ... 5 6 [7]  Reply to this topicStart new topicStart Poll

Lo-Fi Version
   Script Execution time: 0.1412    12 queries used    GZIP Açık
Son işlem tarihin: 21 11 2009, 21:32