|
| Site Portal · BU FORUMA ÜYE OLABİLMEK İÇİN KAYIT AŞAMASINDA DOĞRU MAIL ADRESİ BELİRTİLMELİDİR. | Yardım Arama Üyeler Takvim Favorites Arcade |
| Hoşgeldin misafir ( Giriş | Kayıt ) | Etkinleştirme E-Postasını Yeniden Gönder |
|
|
| Sayfa: (7) [1] 2 3 ... Son » ( İlk okunmamış iletiye git ) | ![]() ![]() ![]() |
CultureClub ![]() |
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14964 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Forum kurallarını benimsemiş,
http://fikirsel.ipbfree.com/index.php?showtopic=16 forumla ilgilenebilecek forum sorumluları arıyoruz..en az 3 ay yazılarından tanıdıklarımız olmalıdır.Üye sayımız,250-350 olduğunda duruma göre bu yetki verilecektir. İlgilenen arkadaşların bu başlığa ileti bırakması gerekiyor.. -------------------- |
Axamenta ![]() |
Gönderme: 11 09 2007, 12:38
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 91 Katılım: 5-09 07 Üye No: 171 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
ne olaki hi?
-------------------- i don't fuckin' care if i live or die! http://www.youtube.com/watch?v=1vey16as4F8 rOARH! |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 27 09 2007, 21:04
|
![]() Dark Side Of The Moon ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 14964 Katılım: 15-06 07 Üye No: 1 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Foruma emek verecek,güvenilir,özverili Hi-moderatör aranıyor...
Not:Hi-moderatör ile admin yetkiler aynıdır.Tek fark hi-moderatörlerin admin kontrol panele ulaşma yetkisi yoktur. Zamanla güven verenlere bu yetkiler de verilebilir,hi-moderatörler fikirsel forum yönetiminde söz sahibi olurlar,yönetim forumuna giriş şifreleri verilir.Bu forumda diktatörlük değil,katılımcılık ,demokrasi benimsenmiştir.. Forum yönetiminde kararlar beraber verilir... Yöneticilerin çoğunlukla benimsediği kararlar tüm yöneticileri bağlar. Yöneticilerin çoğunluk kararı ile alınmış kararlarına uymayanların yönetici yetkisi elinden alınabilir.. -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 4 10 2007, 19:44
|
5 yıldır forumlarda yazarım,bu süre boyunca "ideal bir moderatör nasıl olur" kavramı bende oluştu,ideal bir moderatör bence aşağıdaki özellikleri taşımalıdır.
1-Mümkün olduğu kadar uzun süre foruma bağlı kalmalı ve sürekli "bu günkü aktif konular"a tıklayarak foruma en son ne yazılmış anında izlemeli ve olabildiğince kısa sürede ne gerekiyorsa yapmalıdır. Bu site ateist-dinsiz bir sitedir.O nedenle sık sık küfretmeye,gelenler olur.Bu küfürler en kısa sürede silinmelidir. 2-Admin veya moderatör kavramlarının bu sitede bir rütbe olmadığını kavramış olmalıdır.Admin veya moderatörün bu sitedeki anlamı "güvendiğimiz,siteyi emanet ettiğimiz arkadaşlar" olduğunu bilmelidir. 3-Gerilen tartışmalara araya girerek yumuşatmaya çalışmalı,uyardığı halde uyarıyı dinlemeyen katılımcıyı siteden geçici veya sürekli uzaklaştırmalıdır. 4-Katılımcılara küfür edildiğinde ya o iletiyi tümden silmeli,ya küfredeni uzaklaştırmalı,ya da küfürlü iletinin içine girerek "edit"etmeli,XXXX işareti koyup uyarı yazısını da alta yazmalıdır. 5-Moderatör olabildiğince sakin,sabırlı olmalıdır,olmaya çalışmalıdır. 6-Burada çoğu insan birbirini yüz yüze tanımıyor.Herkes karşıdakinin kişiliğini yazdıklarından "tahmin" etmeye çalışıyor.Bu tahminler yanlış olabilir,bunlar zamanla anlaşılıyor. O nedenle moderatör arkadaşların moderasyon yetkisi -yetkinin kötüye kullanılması halinde-(Gezgin'in önerisine kabul) alınırsa foruma küsüp "verin bilyelerimi ben oynamıyorum"deyip siteyi terk etmemelidir. 7-Moderatör yönetim forumuna katılıp oradaki kararlarda aktif olarak fikrini belirtmelidir. 8-Forumdaki değer verdiğimiz arkadaşların yazılarındaki imla hatalarını olabildiğince düzeltmeli,yanlış yere açılan konuları daha uygun olduğunu düşündüğü bölüme taşımalıdır. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar... sevgiler,saygılar. -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 14 10 2007, 21:36
|
Kürtçü istemiyorum,Kürtçüler başka kapıya...Fikirsel Kürtçülere kapalıdır.
-------------------- |
mysterieux ![]() |
Gönderme: 15 10 2007, 18:32
|
![]() The Princess ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 371 Katılım: 17-06 07 Üye No: 25 Ülke: World Aklen-Fikren: Hiçbiri Uyarı: (0%) ![]() |
Kürtçü ne demek?
-------------------- "Freedom will be possible when people understand and desire it--for man can only rule where others subserviently obey. Where none obey, none has power to rule."
George Nicholson |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 15 10 2007, 18:57
|
||
Çaktırmadan PKK propagandası yapan demek -------------------- |
||
CultureClub ![]() |
Gönderme: 16 10 2007, 19:29
|
İyi bir moderatör benim gibi hırslarını,varsa kıskançlıklarını operasyonla aldırmış olmalıdır
Ama sevgi duygusunu törpülemiş olmamalıdır -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 17 10 2007, 22:40
|
Fikirsel forum yönetimine katılmayan,fikirsel forumla ilgilenmeyen,katkısı olmayan yöneticilerin yönetim yetkisi alınacaktır.
-------------------- |
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 18 10 2007, 12:20
|
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
yarışmacı arkadaşlara başarılar
-------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
XxX ![]() |
Gönderme: 19 10 2007, 02:40
|
|
Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 24 Katılım: 18-10 07 Üye No: 278 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
Ateizt bir forum olabilirsiniz fakat forum kurallarında herkesin görüşlerine saygı duyulması gerektiği yazıyor. Peki herkes saygı duyuyor birbirinin görüşüne ama "İnançlı" kesim ile pek doğru düzgün tartışma (fikir paylaşımı) olmamakta.. Bence moderatörleri olduğunca farklı kesimlerden seç.. Herkes ateizt olursa ilk önce kendine saygısızlık etmiş olursun.. Umarım karşına samimi insanlar çıkar ve müslümanları bu kadar kötülemen için hiçbir neden olmadığını anlarsın..
CultureClub, foruma girip bolcana küfür eden kişiler olacaktır tabii ki.. Hele dinler için yaptığınız saçma sapan espirileri okuduktan sonra bunun normal olduğunu tahmin etmelisiniz.. Düşünsenize birileri sizin inandığınız şeyleri çirkef espirilerle rezil etmeye çalışıyor. Senin tepkin de bazen bu derece artmaz mı? Eğer benimsenmek istiyorsanız, başkalarının inançlarına saygı göstermelisiniz.. Düşüncelerime göstereceğiniz saygıdan dolayı teşekkür ediyorum.. -------------------- Ne mutlu Türk'üm Diyene..
By ..S.e.L.i.M.. |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 19 10 2007, 04:56
|
Doğru,mesela ateizt yazmaktan vaz geçip ateist yazmaya başlarsan ben de seni şutlamam.
-------------------- |
ElMariachi ![]() |
Gönderme: 23 10 2007, 15:36
|
![]() Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 143 Katılım: 7-10 07 Üye No: 248 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Kimsenin buraya gelip aday olacağı yok,
ben Fehmican ve Alkan.Kadir i öneriyorum. Bari aday gösterelim. Sevgiler... |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 23 10 2007, 15:47
|
||
forum yöneticilerinin online olma sıklıklarının fazla olması gerekiyor... -------------------- |
||
HaNNibal ![]() |
Gönderme: 23 10 2007, 19:46
|
||
Balloon Hunter Champion! 1-i Champion! Pong Champion! Zack & Cody`s Tipton Trouble Champion! 501 Darts Champion!![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1049 Katılım: 6-09 07 Üye No: 175 Ülke: Uganda Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Teşekkür ederim ElMariachi size laik olmaya çalışıyoruz (helin avşar usulü değil yani) -------------------- "ruhunda sukunete kavuşmak ve mutlu olmak isteyen insanlar, inanmalı ve iman etmelidir, ama hakikatin peşindeki insanlar, iç huzurundan feragat edip, yaşamlarını bu sorgulamaya adamak zorundadırlar." F.W.Nietzsche
|
||
Bruce Lee ![]() |
Gönderme: 23 10 2007, 20:31
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 528 Katılım: 21-10 07 Üye No: 286 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Ben adayliğimu koyiyrum uşağum. Bak istersen lehçeme bakup yanılamyasun,kitapsuz tanur penu.
-------------------- Kuran,kendisini savunan herkesi rezil edebilecek nitelikte çelişki yumağı saçma bir kitaptır,isterse dünyanın en bilgili insanı olsun.
|
Bruce Lee ![]() |
Gönderme: 23 10 2007, 20:32
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 528 Katılım: 21-10 07 Üye No: 286 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Pen adayliğimu koyiyrum uaşağum
-------------------- Kuran,kendisini savunan herkesi rezil edebilecek nitelikte çelişki yumağı saçma bir kitaptır,isterse dünyanın en bilgili insanı olsun.
|
Bruce Lee ![]() |
Gönderme: 23 10 2007, 20:33
|
Yok vazgeçtum adayliğimu geri alayrum. Ula pen ne yaptum ki penu hemen mod baskisina almişsinuz ?
|
light_vision ![]() |
Gönderme: 13 11 2007, 22:07
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 23 Katılım: 13-11 07 Üye No: 328 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (0%) ![]() |
ben seve seve aday olurdum ama daha dün üye oldum alırmısınız ki beni aranıza
|
CultureClub ![]() |
Gönderme: 13 11 2007, 22:14
|
||
Alırız efendim.Yalnız bu iş özveri ister,gönüllü olmanız,sürekli site ile ilgilenmeniz gerekir. En önemlisi forum sorumlusu olduktan birkaç ay sonra çekip giderseniz hoş olmaz. Ben 5 yıldır forumlarda yazarım.2 yıldır IDEA ve devamı Fikirsel yoluna baş koydum. Bu inanç lazım bize..karşılıksız Atatürk,bilim,sanat ve Fikirsel yoluna baş koymanız gerekiyor.. Bunu görelim,yazılarınızı ve özeninizi görelim neden olmasın..300 üye sonrasında düşünüyorum/uz.. -------------------- |
||
CultureClub ![]() |
Gönderme: 21 11 2007, 20:36
|
Light vision ne diyorsun?forumu ve tarzı anlayabildin mi?hala istekli,gönüllü ve de en önemlisi özverili misin?
-------------------- |
Bruce Lee ![]() |
Gönderme: 21 11 2007, 21:37
|
||
Eğer saygı duysaydık zaten ateist olmazdık. Tahammül ediyoruz. Biz bunu dini geldiği çöplüğe geri göndermek için fikirlerimizle mücadele veriyoruz. Yani sizin gibi adam öldürmüyoruz,bomba patlatmıyoruz. Bizler zaten size göre ebedi cehennemlik insanlarız bırakında bari şu dünyada ağız tadıyla eleştirelim.Barbarlığınız sağolsun reel hayatta zaten böyle bir şansımız yok. Ama buna rağmen sizler her türlü olanakları kullanarak dininizin propagandasını yapabiliyorsunuz. Yeri gelir bir mizah sayfalarca dolu makaleden çok daha fazla mesaj içerebilir.Elbette onlarada yer vereceğiz Eğer çok rahatsız oluyorsanız girmezsiniz buraya o kadar. -------------------- Kuran,kendisini savunan herkesi rezil edebilecek nitelikte çelişki yumağı saçma bir kitaptır,isterse dünyanın en bilgili insanı olsun.
|
||
CultureClub ![]() |
Gönderme: 21 11 2007, 21:42
|
-------------------- |
oflu ![]() |
Gönderme: 24 11 2007, 01:10
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 182 Katılım: 26-10 07 Üye No: 298 Ülke: United States Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
Kabul ederseniz ben de adayım...
|
CultureClub ![]() |
Gönderme: 24 11 2007, 01:15
|
||
Aslında projelerimiz arasında "inançlı"moderatör de var.Bir süre sizin yazdıklarınızı izlememiz sonra da forum yönetiminde görüşmemiz gerekiyor. Hayır demiyoruz,evet de demiyoruz. Şimdilik. sevgiler... -------------------- |
||
CultureClub ![]() |
Gönderme: 24 11 2007, 01:31
|
moderatör adaylarına anımsatma;
5 yıldır forumlarda yazarım,bu süre boyunca "ideal bir moderatör nasıl olur" kavramı bende oluştu,ideal bir moderatör bence aşağıdaki özellikleri taşımalıdır. 1-Mümkün olduğu kadar uzun süre foruma bağlı kalmalı ve sürekli "bu günkü aktif konular"a tıklayarak foruma en son ne yazılmış anında izlemeli ve olabildiğince kısa sürede ne gerekiyorsa yapmalıdır. Bu site ateist-dinsiz bir sitedir.O nedenle sık sık küfretmeye,gelenler olur.Bu küfürler en kısa sürede silinmelidir. 2-Admin veya moderatör kavramlarının bu sitede bir rütbe olmadığını kavramış olmalıdır.Admin veya moderatörün bu sitedeki anlamı "güvendiğimiz,siteyi emanet ettiğimiz arkadaşlar" olduğunu bilmelidir. 3-Gerilen tartışmalara araya girerek yumuşatmaya çalışmalı,uyardığı halde uyarıyı dinlemeyen katılımcıyı siteden geçici veya sürekli uzaklaştırmalıdır. 4-Katılımcılara küfür edildiğinde ya o iletiyi tümden silmeli,ya küfredeni uzaklaştırmalı,ya da küfürlü iletinin içine girerek "edit"etmeli,XXXX işareti koyup uyarı yazısını da alta yazmalıdır. 5-Moderatör olabildiğince sakin,sabırlı olmalıdır,olmaya çalışmalıdır. 6-Burada çoğu insan birbirini yüz yüze tanımıyor.Herkes karşıdakinin kişiliğini yazdıklarından "tahmin" etmeye çalışıyor.Bu tahminler yanlış olabilir,bunlar zamanla anlaşılıyor. O nedenle moderatör arkadaşların moderasyon yetkisi -yetkinin kötüye kullanılması halinde-(Gezgin'in önerisine kabul) alınırsa foruma küsüp "verin bilyelerimi ben oynamıyorum"deyip siteyi terk etmemelidir. 7-Moderatör yönetim forumuna katılıp oradaki kararlarda aktif olarak fikrini belirtmelidir. 8-Forumdaki değer verdiğimiz arkadaşların yazılarındaki imla hatalarını olabildiğince düzeltmeli,yanlış yere açılan konuları daha uygun olduğunu düşündüğü bölüme taşımalıdır. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar... sevgiler,saygılar. -------------------- |
oflu ![]() |
Gönderme: 24 11 2007, 01:34
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 182 Katılım: 26-10 07 Üye No: 298 Ülke: United States Aklen-Fikren: Agnostik Uyarı: (0%) ![]() |
peki teşekkürler....
|
OptimusPrime ![]() |
Gönderme: 8 12 2007, 22:44
|
![]() Fikirsel'i Sevdim ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 13 Katılım: 8-12 07 Üye No: 386 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Ben aday olim derdim ama benim bikaç tahtam eksik.manyak bi dinci girer bişeler saçmalar, bende çok sinirlenir allah kitap bile çekebilirim forumda.oda mod luğa yakışmaz
-------------------- Din yanlızca acizlerin sığındığı bir sığınaktır.Tanrı ise çarpmadaki 1 ile toplamadaki 0 gibi hiç bir işe yaramayan etkisiz elemandır
Soru:Adana'da yaşar,havada uçar? cevap: GUŞ Kaynakça : Adana GUŞ Gözlemcileri Derneği canım adanam ya :))) |
Özgün_esk ![]() |
Gönderme: 9 12 2007, 23:30
|
|
Yeni Katılımcı ![]() Grup: Members Mesaj: 9 Katılım: 9-12 07 Üye No: 390 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Uyarı: (0%) ![]() |
Ben aday olmak istiyorum.
|
saklıgerçek ![]() |
Gönderme: 9 12 2007, 23:46
|
![]() Fikirsel Onur Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1732 Katılım: 16-06 07 Üye No: 20 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
neden olmasın. Yanlız sizi yazılarınızdan biraz tanımamız gerekiyor.
-------------------- Arkadaşlar, devrimimiz henüz yenidir. Kökleşip, benimsendiği hakkındaki kanılarımız ancak ileride karşılaşacağımız olaylarla gerçekleşecek ve doğrulanacaktır.
Fakat şimdi şuna emin olmalısınız ki, bugün başına şapka giyen, sakalını-bıyığını traş eden, smokin ve frakla toplum hayatında yer alanların çoğunluğunun kafalarının içindeki zihniyet hala sarıklı ve sakallıdır. M.Kemal Atatürk http://sakligercek.blogspot.com/ |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 11 12 2007, 23:26
|
Özgün'ü tanıyorum sayılır.Ancak unutulmaması gereken bir şey var.Forum sorumluları olabildiğince çok forumla ilgilenmek,olabildiğince "online"olmak durumundadır.
Adı üzerinde.."sorumlu" -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 23 12 2007, 10:25
|
Freddie emek vererek yazdıkları ile gözümüze girdi
Tebrikler.. -------------------- |
CultureClub ![]() |
Gönderme: 23 12 2007, 10:30
|
5 yıldır forumlarda yazarım,bu süre boyunca "ideal bir moderatör nasıl olur" kavramı bende oluştu,ideal bir moderatör bence aşağıdaki özellikleri taşımalıdır.
1-Mümkün olduğu kadar uzun süre foruma bağlı kalmalı ve sürekli "bu günkü aktif konular"a tıklayarak foruma en son ne yazılmış anında izlemeli ve olabildiğince kısa sürede ne gerekiyorsa yapmalıdır. Bu site ateist-dinsiz bir sitedir.O nedenle sık sık küfretmeye,gelenler olur.Bu küfürler en kısa sürede silinmelidir. 2-Admin veya moderatör kavramlarının bu sitede bir rütbe olmadığını kavramış olmalıdır.Admin veya moderatörün bu sitedeki anlamı "güvendiğimiz,siteyi emanet ettiğimiz arkadaşlar" olduğunu bilmelidir. 3-Gerilen tartışmalara araya girerek yumuşatmaya çalışmalı,uyardığı halde uyarıyı dinlemeyen katılımcıyı siteden geçici veya sürekli uzaklaştırmalıdır. 4-Katılımcılara küfür edildiğinde ya o iletiyi tümden silmeli,ya küfredeni uzaklaştırmalı,ya da küfürlü iletinin içine girerek "edit"etmeli,XXXX işareti koyup uyarı yazısını da alta yazmalıdır. 5-Moderatör olabildiğince sakin,sabırlı olmalıdır,olmaya çalışmalıdır. 6-Burada çoğu insan birbirini yüz yüze tanımıyor.Herkes karşıdakinin kişiliğini yazdıklarından "tahmin" etmeye çalışıyor.Bu tahminler yanlış olabilir,bunlar zamanla anlaşılıyor. O nedenle moderatör arkadaşların moderasyon yetkisi -yetkinin kötüye kullanılması halinde-(Gezgin'in önerisine kabul) alınırsa foruma küsüp "verin bilyelerimi ben oynamıyorum"deyip siteyi terk etmemelidir. 7-Moderatör yönetim forumuna katılıp oradaki kararlarda aktif olarak fikrini belirtmelidir. 8-Forumdaki değer verdiğimiz arkadaşların yazılarındaki imla hatalarını olabildiğince düzeltmeli,yanlış yere açılan konuları daha uygun olduğunu düşündüğü bölüme taşımalıdır. Aklıma gelenler şimdilik bu kadar... sevgiler,saygılar. -------------------- |
saklıgerçek ![]() |
Gönderme: 24 12 2007, 10:58
|
![]() Fikirsel Onur Üyesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1732 Katılım: 16-06 07 Üye No: 20 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Hiçbiri Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Freddie Hoş geldin aramıza.
-------------------- Arkadaşlar, devrimimiz henüz yenidir. Kökleşip, benimsendiği hakkındaki kanılarımız ancak ileride karşılaşacağımız olaylarla gerçekleşecek ve doğrulanacaktır.
Fakat şimdi şuna emin olmalısınız ki, bugün başına şapka giyen, sakalını-bıyığını traş eden, smokin ve frakla toplum hayatında yer alanların çoğunluğunun kafalarının içindeki zihniyet hala sarıklı ve sakallıdır. M.Kemal Atatürk http://sakligercek.blogspot.com/ |
BLaCK_CaNDLe'S_DaNCe ![]() |
Gönderme: 24 12 2007, 14:25
|
![]() Mantık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1172 Katılım: 15-06 07 Üye No: 3 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Diğer Uyarı: (0%) ![]() |
Bir haftadır yoktum, Freddie gelmiş, hoşgelmiş! Kolay gelsin diyorum...
-------------------- Aklın ve bilimin ışığı aydınlatır yolumu,Dünya'yı karanlığa boğup,nur saçtığını zanneden 3500 yıllık yalanlar değil!!!
Bilimsel Düşünce |
Freddie ![]() |
Gönderme: 24 12 2007, 21:35
|
![]() Fikirsel Bağımlısı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 1198 Katılım: 11-09 07 Üye No: 186 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Komünist Uyarı: (0%) ![]() |
Hoşunuza mı gitti?
-------------------- ''Söyleyin bana: insan soyunu felakete uğratmayı aklına koymuş bir insanlık düşmanı, insanların üzerinde hiçbir zaman anlaşamayacakları ve kendi hayatlarından daha çok değer verecekleri, ne idüğü anlaşılmaz bir Varlık inancı icat etmekten daha amacına uygun birşey yapabilir miydi?''
D.Diderot |
gezgin95 ![]() |
Gönderme: 24 12 2007, 22:45
|
|
_____ 6 x 7 _____ ![]() Grup: Forum Sorumlusu Mesaj: 1629 Katılım: 15-06 07 Üye No: 14 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Ateist Politik Görüş: Sosyal demokrat Uyarı: (0%) ![]() |
Hoşgeldin Freddie.
Kolay gelsin. Mod'luk uğraşın, o kaliteli iletilerini azaltmasın. . -------------------- |
scarface ![]() |
Gönderme: 24 12 2007, 23:35
|
|
Yoğun Katılımcı ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 131 Katılım: 24-10 07 Üye No: 292 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: İnançlı Uyarı: (0%) ![]() |
ben talibim
|
CultureClub ![]() |
Gönderme: 30 12 2007, 19:11
|
Forum sorumlumuz Mystrieux tüm internet bağlantılarını kopararak inzivaya çekilmiş,dolayısıyla forumdan ayrılmıştır.
Bu güne kadar bu foruma yaptığı pozitif katkılardan dolayı kendisine teşekkürü borç biliyoruz. Öte yandan fikirsel forum hızlı bir şekilde büyüdüğünden(fikirsel'e ortalama günde 2 kişi kayıt oluyor,bir süre sonra bu sayı 3,5 olacak) yukarıdaki kriterleri okumuş benimsemiş ve olabildiğince forumla ilgilenebilecek yeni forum sorumlusu arkadaşlara sürekli gereksinimimiz vardır. Scarface teşekkürler..bir süre sizi tanımamız gerekiyor.. -------------------- |
GokhanTasci ![]() |
Gönderme: 31 12 2007, 00:21
|
|
Pocahantasizm = Ateizm ![]() ![]() ![]() ![]() Grup: Members Mesaj: 53 Katılım: 19-12 07 Üye No: 413 Ülke: Türkiye Aklen-Fikren: Size ne? Uyarı: (0%) ![]() |
bende talibim
|
Sayfa: (7) [1] 2 3 ... Son » |
![]() ![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Script Execution time: 0.2148 13 queries used GZIP Açık |